Administrationselev til SAS Cargo

Søg fremtidsmuligheder i et udadvendt job

Adgangskrav:

Dansk ungdomsuddannelse i form af HHX, STX, HTX eller HF.

EUS (supplerende 5/10 ugers studenterforløb med kontor og administration – tidligere HGS-forløb.)

Elevtid:

Uddannelsen varer 2 år med opstart d. 1/9-2017, hvor du får elevløn.

Uddannelsen:

Der vil være 7-15 ugers obligatoriske skoleophold på København Nord (Lyngby Handelsskole), afhængig af behov og ønsker, som bliver afsluttet med en fagprøve.

Arbejdssted:

Kystvejen 40, 2770 Kastrup.

SAS Cargo:

SAS Cargo Group A/S er et selvstændigt datterselskab i SAS koncernen, der sælger luftfragtydelser til fragtagenter verden over. Vi er i dag ca. 130 medarbejdere på globalt niveau, hvoraf 90 sidder i Danmark.

Vælger du en elevuddannelse med speciale i administration, får du et bredt kendskab til forskellige funktioner, der tilsammen understøtter SAS Cargos forretning. Opgaverne spænder bredt, og kan være alt fra rutinepræget opgaver, enkeltstående projekter samt løbende ad-hoc opgaver.

Man har daglig kontakt til kolleger og kunder, og da vi er en virksomhed med aktiviteter i store dele af verden, har man brug for både skandinaviske og engelsk kundskaber.

Hvem er du?

Vi lægger vægt på, at du er god til at kommunikere, har overblik, systematiske og analytiske evner, er god til IT og evner til både at arbejde selvstændigt og i teams. Det er vigtigt for os, at du hurtigt kan omstille dig til en ny arbejdsdag i en organisation, der aldrig står stille.

Da SAS Cargo tilbyder mange forskellige afdelinger, er det vigtigt for os, at du er:

  • Ansvarsbevidst
  • Imødekommende og udadvendt
  • Nysgerrig med lyst til udfordringer
  • Serviceminded

Endvidere forventer vi naturligvis, at du lever op til SAS’ medarbejdermodel:

  • Lede dig selv – Gør dit bedste
  • Samarbejde med andre – Vær en holdspiller
  • Forbedre SAS – Engager dig selv

Hvordan er uddannelsen?

Som administrationselev i SAS Cargo kommer du rundt i flere forskellige afdelinger i løbet af din elevtid for eksempel marketing-, customer support-, revenue management- eller personaleafdelingen. Det er ikke fastlagt på forhånd, da vi tilstræber at tilrettelægge et individuelt forløb.

Du bliver tilknyttet en elevansvarlig. I de forskellige afdelinger og under hele uddannelsen vil du ligeledes være tilknyttet en elevvært. Den elevansvarlige udarbejder en uddannelsesplan, og sørger for opfølgning på uddannelsen. SAS Cargo har flere elever, så dit netværk bliver stort. Der er mulighed for både faglige og sociale arrangementer.

Til ansøgningen skal du vedlægge en kopi af dit afgangs- og eksamensbeviser. Ydermere skal du vedhæfte dit CV samt fremvise en straffeattest.