Administrationselev til SAS Cargo

Er din karriere klar til takeoff ?

Ansøgningsfristen er udløbet, vi annoncerer igen i starten af 2020.

Adgangskrav:

Dansk ungdomsuddannelse i form af:

  • 3-årig STX eller HTX + EUS10
  • 3-årig HHX + EUS5
  • HF + EUS10
  • EUX Business

Elevtid:

Uddannelsen varer 2 år med opstart d. 1/9-2019, hvor du får elevløn.

Uddannelsen:

En spændende elevtid, der veksler mellem arbejde og skole perioder efterfulgt af en afsluttende fagprøve. Skoleperioderne foregår på København Nord (Lyngby Handelsskole.)

Arbejdssted:

Kystvejen 40, 2770 Kastrup.

SAS Cargo

SAS Cargo Group A/S er et selvstændigt datterselskab i SAS koncernen, der sælger luftfragtydelser til fragtagenter verden over. Vi er i dag ca. 130 medarbejdere på globalt niveau, hvoraf 90 sidder i Danmark. Vælger du en elevuddannelse med speciale i administration, får du et bredt kendskab til forskellige funktioner, der tilsammen understøtter SAS Cargos forretning. Opgaverne spænder bredt, og kan være alt fra rutinepræget opgaver, enkeltstående projekter samt løbende ad-hoc opgaver.

Hvem er du?

Den rette elev er nysgerrig, imødekommende, ansvarsbevidst og har et naturligt servicegen.
Vi lægger vægt på, at du kan arbejde selvstændigt lige så vel som i teams.

Da vi er en international virksomhed, er det et krav, at du har gode engelskkundskaber, og det er en fordel, hvis du har forståelse for de skandinaviske sprog.

Endvidere forventer vi naturligvis, at du lever op til SAS’ medarbejdermodel:

Hvordan er uddannelsen?

Du kommer rundt i flere forskellige afdelinger i løbet af din elevtid. Vi forsøger at tilpasse forløbet, så det svarer til dine interesser. Så om du interesserer dig for Marketing, Kommunikation, Administration, Customer Support eller måske er en haj til at regne den ud, så tilstræber vi at skræddersy dit elev forløb. Du kommer til at arbejde både med rutine og ad-hoc opgaver samt enkeltstående projekter.

Alle vores elever planlægger én gang om året en fagdag, hvor de selv kan bestemme indholdet. Tidligere elever har blandt andet været oppe i kontroltårnet eller set hvordan lufthavnens brand og redning samt tolderne arbejder.

Er du blevet nysgerrig, kan du se endnu mere om hvem vi er i denne video og på vores hjemmeside www.sascargo.com.

I din ansøgning bedes du ligeledes vedlægge CV, afgangs- og eksamensbeviser samt straffeattest.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores elevansvarlige Mai Abildsten på mail: mai.abildsten@sas.dk.