SAS Lounger fortsätter att utvecklas – avslutar samarbete med tredjeparts-lounger

På grund av felaktig information i TTO Scandinavia som sedan spridits vidare i media, så förtydligar SAS här vårt starka erbjudande kring SAS Lounger och Fast Track och samarbeten med externa parter som kommer att avslutas. 

SAS har de senaste åren satsat och investerat stort i våra egna SAS Lounger, bland annat på Arlanda, Oslo och Göteborgs flygplatser, och vi fortsätter att investera i SAS Lounger och Fast track där flest av våra resenärer reser med oss. Förutom genomförda investeringar så kommer SAS framåt att utveckla bland annat SAS Lounge Arlanda inrikes och SAS Lounge Gardemoen inrikes och våra internationella SAS lounger i New York, Paris och Chicago. Vi investerar även stort i vårt kunderbjudande i digitala lösningar, snabbaste höghastighets-WiFi nya och uppgraderade kabiner i hela SAS flottan, 30 helt nya, bränsleeffektivare flygplan, marknadens och lanserade under året en ny satsning på mat & dryck.  

För att kunna fortsätta denna investeringen och utvecklingen av SAS egna Lounger där flest reser med oss så kommer vi att avsluta samarbeten vi haft med utvalda tredjeparts-lounger och Fast Tracks.

SAS som är en av grundarna av Star Alliance, och på många av orterna där dessa samarbeten nu avslutas finns en Star Alliance lounge och tillsammans erbjuder vi tillgång till över 1 000 lounger över hela världen.

Fullständig lista över SAS Lounger, som inte stängs, och de tredje-parts lounger vi haft ett samarbete med:

https://www.sas.se/upload/pdf/Lounges-and-FastTrack-2017.pdf
https://www.sas.se/allt-om-resan/pa-flygplatsen/lounger/

För ytterligare information, vänligen kontakta:
SAS pressjour, tel 46 8 797 29 44