Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Svein Oppegaard ny HR-direktør i SAS Braathens

December 21, 2006 14:00

Svein Oppegaard er ansatt som HR-direktør i SAS Braathens. Han etterfølger Terje Moe Gustavsen, som av helsemessige årsaker har behov for å skru ned tempoet i en periode. Moe Gustavsen har derfor bedt om å få avløsning, og vil fratre sin stilling i SAS Braathens 1. januar 2007.

Svein Oppegaard overtar som ny HR-direktør i SAS Braathens i januar.

Den nye HR-direktøren i SAS Braathens er cand. jur. fra Universitetet i Oslo, og har vært dommerfullmektig, advokat og regiondirektør for NHO. Svein Oppegaard begynte i SAS i 1998, og var fra 2001 til 2005 personaldirektør i Norge. I SAS Braathens vil han ha ansvaret for leder- og organisasjonsutvikling, fagforeningsrelasjoner, HMS-arbeidet og personaladministrasjon.

Det siste året har Svein Oppegaard jobbet i konsernstaben i SAS, med et særskilt ansvar for å koordinere personalpolitikken i Norge. Han har samtidig hatt et oppdrag som personaldirektør for SAS Technical Services AB (STS).

Oppegaard har hatt styreverv i flere SAS-selskaper, er nestleder i NHO Luftfart og medlem av NHOs Arbeidsutvalg. Han er bosatt på Ringerike, er gift og har ett barn.

Terje Moe Gustavsen er av ledelsen i SAS Braathens bedt om å være en ressurs for selskapet frem til 1. mars 2007. Han har etter dette akseptert en faglig utfordrende stilling i NAVO for å styrke organisasjonens politiske arbeid.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Cathrine Foss Stene, kommunikasjonsdirektør SAS Braathens, telefon 95 71 55 16

Latest news