Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS fortsætter som hovedsponsor for Danmarks bedste fodboldrække

May 19, 2005 12:06

SAS fortsætter som hovedsponsor for Danmarks bedste fodboldrække – SAS Ligaen. SAS forlænger hovedsponsoraftalen med Divisionsforeningen. Dermed vil Danmarks bedste fodboldrække også de næste 5 år hedde SAS Ligaen, som den har gjort siden 2001.En ny fem-årig samarbejdsaftale er udtryk for stabilitet og gensidig tilfredshed mellem hovedsponsoren og fodboldens parter. Gennem de fire sæsoner som sponsor, har SAS udviklet et tæt samarbejde med de 12 bedste fodboldklubber i Danmark. Et samarbejde som både klubberne, fans og SAS har haft stor glæde af. Derfor er det naturligt at forlænge sponsoratet af SAS Ligaen til år 2010.

– Siden vi startede i 2001, har vi brudt rammerne for, hvad man kan gøre med et sponsorat. For os er det ikke bare et spørgsmål om at blive set. Vi har udviklet aktiviteter og koncepter med klubberne – og ser sponsoratet som en god forretning, udtaler vice-adm. direktør i SAS Scandinavian Airlines Danmark, Jens Wittrup Willumsen.

Siden 2001 har SAS sammen med klubberne arbejdet målrettet med at optimere sponsoratets værdi for klubberne, deres fans og for SAS. Fodboldens parter – SAS Ligaklubberne, Divisionsforeningen og DBU – udtrykker også stor tilfredshed med, at samarbejdet med SAS fortsætter i de kommende år.

“Dansk klubfodbold er inde i en rivende udvikling på vej mod professionalisering. Vi er glade for, at SAS anser os for at være en så professionel medspiller, at vi kan videreføre samarbejdet til gavn for begge parter i årene fremover,” udtaler Allan K. Pedersen, FC Nordsjælland, i sin egenskab af klubdirektør og bestyrelsesmedlem i Divisionsforeningen.

“Det er en kompleks aftale at forhandle på plads, og begge parter er naturligvis også købmænd. Men forlængelsen er i sig selv udtryk for enighed om de overordnede mål med samarbejdet,” udtaler Divisionsforeningens direktør, Claus Rode Jensen, og fortsætter: ”Alene det forhold, at en virksomhed som SAS forlænger en så stor aftale med os vidner om seriøsitet samt stabilitet i en branche i en dynamisk udvikling. Også derfor ser vi frem til en videre udvikling af samarbejdet med SAS.”

”Vi er både på klubbernes og egne vegne glade for forlængelsen af samarbejdet med SAS. Vi har gennem de senere år indgået en række gode aftaler, som vidner om dansk fodbolds status som vor nationalsport. Forlængelsen er udtryk for gensidig tilfredshed mellem fodbolden og vores største, kommercielle partnere,” påpeger DBUs formand, Allan Hansen.

Samarbejdet har for SAS medvirket til kommerciel succes på en række områder:

En årlig rejseomsætning på et tocifret million beløb, baseret på konkurrencedygtige priser og et stort udbud af destinationer. Det gør SAS til klubbernes naturlige rejseleverandør, når det gælder rejser til de europæiske turneringer samt rejser for erhvervsklubberne.
SAS Ligaen er Danmarks bedste fodboldrække, og samarbejdet har i sig selv givet SAS eksponering i TV og dagblade til en årlig værdi på mere end 10 millioner kroner.
Kundeanalyser viser, at de kunder, som knytter SAS-navnet til SAS Ligaen, er mere positive over for SAS. Det betydet en øget præference for SAS’ produkter.
Alle EuroBonus-kunder har mulighed for at købe billetter til SAS Ligaen for deres EuroBonus-point. SAS kunder har været meget positive over for denne mulighed.
– Med endnu 5 år som hovedsponsor kan vi sammen med klubberne søsætte nye aktiviteter og gøre Danmarks bedste fodboldrække endnu mere attraktiv for fans og tilskuere. Vi bruger sommeren på arbejde videre med koncepterne og intensivere samarbejdet med tilskuerne og deres fans, siger Jens Aaløse, Direktør for Market, Product & Leisure Sales. For yderligere information
Kontakt venligst, Direktør for Market, Product & Leisure Sales, Jens Aaløse, telefon 2322 3635. eller vice-adm. direktør Jens Wittrup Willumsen, telefon 2322 7030.
Direktør for Divisionsforeningen, Claus Rode Jensen, telefon 2275 0521
Formand for DBU, Allan Hansen, telefon 4326 2222

Med venlig hilsen SAS Scandinavian Airlines Danmark A/S
Informationsafdelingen

Latest news