Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS har lanceret one way billetter på alle ruter. Fire tvillingepar hjælper med at formidle det glade budskab

September 12, 2005 11:15

One way ud – one way hjem. SAS har sat ny dagsorden i rejsebranchen. Det bedste fra to verdener er blandet sammen, efter SAS har lanceret one way billetter på alle ruter i Danmark, Skandinavien og Europa.Man kan have en opfattelse af, at de nye lavprisselskaber er alene om at tilbyde enkelthed og lave priser – mens de traditionelle selskaber er dyrere, har flere regler og er mindre fleksible. Men nu blæser nye vinde, da SAS netop har lanceret en række nye tiltag, som blander det bedste fra lavprisselskaberne med det bedste fra de traditionelle flyselskaber.

– Vi arbejder hele tiden på at give vores kunder det, de efterspørger – og med vores nye oneway koncept tager vi et kæmpe skridt. Nu kan man kombinere alle billettyper, så man får lige nøjagtig den løsning, man har brug for – og samtidig kan opnå store besparelser på rejsebudgettet, siger Susanne Larsen, adm. direktør i Scandinavian Airlines Danmark.

Dermed er det muligt f.eks. at flyve af sted på et fastlagt tidspunkt til den billigste pris – og kombinere rejsen med en fleksibel (og dermed dyrere) hjemrejse. Samtidig sløjfes alle tidligere regler om min. antal dage på destinationen, krav om overnatning mellem lørdag og søndag mv.

– Udover at have lanceret oneway på alle ruter, har vi opgraderet vores hjemmeside www.sas.dk væsentligt. Nu er det blevet langt lettere og hurtigere at booke sin billet med SAS, siger Susanne Larsen.

Event i Københavns Lufthavn
En del af den kreative løsning for at formidle disse budskaber er et billede af den samme person, der rejser ud og hjem på forskellig vis. I annoncerne sidder den samme person ryg mod ryg med sig selv – men det er jo ikke helt enkelt i virkelighedens verden.

SAS har derfor fået hjælp af fire absolut ens tvillingepar. De skal visualisere budskabet om at rejse ud på den ene måde – og hjem på en anden. Afsted på Economy, hjem på Business. Ud på Economy Flex, hjem på Economy…
Download tvillinge-billeder ved at trykke på nedenstående link.

Med venlig hilsen
SAS Scandinavian Airlines Danmark A/S
Kommunikationsafdelingen

Latest news