Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS introducerer snowflake på danske indenrigsruter

May 19, 2005 09:00

20.000 af de billigste snowflake billetter til salg i sommerferiemånederne juni – augustSAS introducerer one-way snowflake-billetter på indenrigsruterne mellem København og Billund, Århus og Aalborg. Dermed opfyldes et stort ønske om adgang til billige indenrigsbilletter, hvor man alene betaler for transporten mellem A og B.

– Vores kunder véd, at snowflake er lig med markedets bedste priser. Det er en position, vi har bygget op på meget kort tid – og nu lancerer vi de billige billetter på de danske indenrigsruter. Vi er sikre på, at det er med til at holde fast i den vækst, vi har set på dette marked gennem det seneste års tid, siger vice-administrerende direktør, Jens Wittrup Willumsen, Scandinavian Airlines Danmark.

Priserne begynder ved 495 kroner og kan kombineres med snowflake-billetter til de 48 europæiske destinationer med afgang fra København, hvortil man i dag kan flyve med SAS på snowflake. Priserne er inklusiv skatter og afgifter (som udgør omkring 300 kroner per flyvning) og man skal købe og betale billetten via www.sas.dk. snowflake til danske indenrigsflyvninger kan købes hele året. Alene i sommerferiemånederne juni – august er der sat 20.000 af de billigste billetter til salg.

For yderligere information kontakt

Vice-administrerende direktør Jens Wittrup Willumsen på telefon 2322 7030 eller Informationschef Mikkel Nielsen på telefon 3232 3608

Med venlig hilsen
SAS Scandinavian Airlines Danmark A/S
Informationsafdelingen

Latest news