Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS Braathens gir oversikt over antall ledige lavprisseter på nett

January 6, 2006 18:00

SAS Braathens lanserer nå et lavprisbarometer på sin nettside med oversikt over hvor mange lavprisseter selskapet legger ut for salg på de ti mest populære destinasjonene i Norge samt et antall utenlandske reisemål. Bare i februar og mars tilbyr SAS Braathens om lag én million lavprisseter. Det er nesten en dobling av antall seter i forhold til samme periode i fjor.

– Våre reisende har lenge etterspurt muligheter for å se hvor de billigste billettene finnes og i hvilket omfang, sier administrerende direktør Petter Jansen i SAS Braathens. – Nå forbedrer vi vår internettside med et lavprisbarometer. Faktisk er vi først ut i Norge med en slik løsning. Både for kundene og for oss som flyselskap er dette en gledelig utvikling.

På SAS Braathens’ hjemmeside www.sasbraathens.no vil kundene heretter enkelt og greit kunne skaffe seg så vel en generell som en detaljert oversikt over selskapets lavpristilbud. Hver uke vil barometeret bli oppdatert med en oversikt over hvor mange lavprisseter som er tilgjengelig de neste to månedene til ca. 20 av de mest trafikkerte destinasjonene.

– Barometeret viser antall ledige seter i våre to laveste prisklasser, forklarer administrerende direktør Petter Jansen. – Detaljoversikten viser for eksempel 42.000 seter mellom Oslo og Bergen, 23.000 mellom Oslo – Tromsø, og mellom Oslo og Kirkenes er det 7.000 seter som skal selges til laveste pris bare i februar og mars. Av de ti destinasjonene på norsk innenriks som vises, er sju faste og tre vil skiftes ut hver uke.

Laveste, faste enveispris hos SAS Braathens er 420 kroner i Sør-Norge og 595 kroner mellom Sør- og Nord-Norge.

– Vi har sett en god respons i markedet på våre faste, lave priser. Det har også medført at vi har bedret utnyttelsen av flyene våre. Vi legger nå ut flere seter til laveste pris enn hva vi gjorde i fjor, og regner med en økt etterspørsel som vil bidra til en enda høyere kabinfaktor, sier administrerende direktør Petter Jansen.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Cathrine Foss-Stene, kommunikasjonsdirektør SAS Braathens, telefon 95 71 55 16
Siv Meisingseth, informasjonssjef SAS Braathens, telefon 95 71 61 45

Latest news