Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Apollo Rejser og SAS indgår kontrakt om vinterprogram

May 21, 2007 12:06

30.000 af Apollos vintergæster, der skal nyde sydens sol og varme, skal flyve med SAS til Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria, Tenerife og Sharm el Sheikh.

Kontrakten der underskrives i denne uge har en værdi på et stort to-cifret millionbeløb, og den cementerer det langvarige samarbejde, som SAS Danmark har med Apollo Rejser.
“Apollo er den charteroperatør, vi har haft det længstvarende samarbejde med, og vi er naturligvis glade for, at vi også til vinter skal flyve med Apollos gæster,” siger direktør for salg og marketing i SAS Danmark, Lars Bording, der også understreger, at det langvarige samarbejde med Apollo har lært SAS meget om charterkundernes behov.

For adm. direktør i Apollo Rejser, Jan Lockhart, er netop samarbejdet om at produktudvikle rejsen en vigtig grund til at Apollo år efter år vælger SAS.
“Ligesom kunderne har individuelle behov til hotel og aktiviteter, er der også en tydelig tendens til, at der er forskellige behov på selve flyrejsen. Og den tilbagemelding vi får fra vore kunder er, at de er meget tilfredse med at flyve med SAS,” siger Jan Lockhart.

Alle vinter-charterflyvninger med Apollos gæster flyves med Airbus 321, der er et af SAS´s mest moderne fly med plads til 184 passagerer.Ydererligere henvendelse kan ske til:
Pressechef i SAS Danmark, Jens Langergaard, mobil 4132 3237
Adm. direktør i Apollo Rejser, Jan Lockhart, mobil 2220 1320

Latest news