Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Claus Sonberg blir ny kommunikasjonsdirektør i SAS-konsernet

August 22, 2007 15:01

Claus Sonberg er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i SAS-konsernet, og blir medlem av konsernledelsen i SAS.Claus Sonberg er i dag Nordensjef for Burson-Marsteller. Han har hatt ulike stillinger i PR-byrået siden 1996, og var administrerende direktør i Norge fra 2000 til 2005. Han har også jobbet som journalist, og som pressekontakt i TV2.

Claus har studert statsvitenskap ved Universitetet i Oslo, og journalistikk og internasjonal politikk ved Indiana University.

– Jeg ser frem til å arbeide med alle mine nye kolleger i SAS og bidra til en enda mer kundeorientert kultur, sier Claus Sonberg. En åpen kommunikasjon og et godt samarbeid med alle medarbeidere er nøkkelen til å oppnå våre mål, og det kommer til å ha første prioritet, sier han.

Claus begynner i SAS i løpet av høsten. Han erstatter Hans Ollongren som har hatt stillingen siden 2002. Hans går inn i en ny rolle som rådgiver for konsernsjef Mats Jansson, og blir ansvarlig for konsernets internasjonale relasjoner, myndighetskontakt og miljøspørsmål.

For ytterligere opplysninger:

Hans Ollongren, SAS-konsernet +46 70 997 19 50
Claus Sonberg, Burson-Marsteller +47 909 78 515

SAS Group Corporate Communications

Latest news