Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Få boardingkortet hjemme

September 3, 2007 14:01

SAS gjør det nå enda enklere å sjekke inn på nettet. Fra i dag kan passasjerene skrive ut sitt eget boardingkort hjemme, og være helt klare til avgang når de kommer til flyplassen.Nå kan du sjekke inn og få boardingkortet i hånden enten du er hjemme, på kontoret eller på hotell. Det eneste man trenger er nettilgang og en printer, så en man helt klar til avgang før man kommer til flyplassen. Med boardingkortet i hånden har du sjekket inn, fått sete og annen reiseinformasjon på et ark, og kan gå rett til utgangen.

– Populært sagt så åpner vi millioner av innsjekkautomater i og med at du nå kan sjekke inn og skrive ut ditt eget boardingkort hjemme, sier produktsjef Boris Bubresko i SAS Norge.

Hos SAS kan man sjekke inn og velge favorittsete 22 timer før avgang. Det vil si at hvis man skal på dagstur til London, så kan man sjekke inn og få boardingkort for reisen begge veier allerede kvelden før avreise.

– Mange reiser i dag kun ved å trekke Eurobonuskortet ved utgangen, men en del foretrekker å ha all informasjon i hånden på et boardingkort, sier Bubresko. Passasjerene våre ønsker å bruke minst mulig tid på flyplassen, derfor flytter vi våre tjenester ut av flyplassen og hjem til kundene, sier han.

Fra før har SAS tatt i bruk innsjekking på e-post, Internett og SMS.

Fordelene ved å skrive ut boardingkortet hjemme er:
· Det er tidsbesparende. Passasjeren er nå helt reiseklar ved ankomst til flyplassen.
· Det er enkelt. Utskrift av boardingkort kommer opp som en enkel mulighet etter man har sjekket inn på nettet.
· God tilgjengelighet. Innsjekk på nettet og utskrift av eget boardingkort kan skje hvor som helst, så lenge man har nettilgang og en printer.
· Alt på ett boardingkort. Boardingkortet kan inneholde opptil fire reisestrekninger på samme reisedag. Dermed er det slutt på å holde orden på flere boardingkort om man skal bytte fly.
· Enkelt og informativt. Boardingkortet inneholder enkel og informativ informasjon om avgang, sete i flyet, seneste oppmøtetid ved utgangen og bagasjeinformasjon.
· Effektivt på flyplassen. Passasjerer som har med boardingkort hjemmefra, og kun reiser med håndbagasje, kan gå rett til utgangen. Kunder med bagasje får merket bagasjen på automater, og leverer den på bagasjedrop.——————
Kontaktinformasjon:
Produktsjef Boris Bubresko: 95 71 69 06
Informasjonssjef Thomas Midteide: 95 71 71 04SAS Norge er landets største flyselskap med 440 avganger i døgnet, og er et heleid datterselskap i SAS konsernet. Selskapet driver ruter i Norge, samt mellom Norge og det øvrige Europa. Årlig frakter SAS Norge om lag 10 millioner passasjerer. Resultatet for 2006 var 361 millioner kroner.

SAS Norge har 62 fly, 54 av dem er Boeing 737 mens 6 er av typen Fokker50 og to av typen Avro70. SAS har 150 destinasjoner, og SAS Norge opererer 45 av disse. 17 av destinasjonene er i Norge. Om lag 3500 medarbeidere arbeider i selskapet, som har sitt hovedkontor på Fornebu ved Oslo.

Latest news