Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Ny pressechef i SAS Scandinavian Airlines Danmark

December 21, 2007 12:06

Det bliver den 41-årige Mikkel Thrane, der efterfølger Jens Langergaard som ny pressechef i SAS Scandinavian Airlines Danmark.

Mikkel Thrane får ansvaret for at fastholde og udbygge SAS’ åbne kommunikationspolitik overfor medierne i Danmark. SAS’ nye pressechef har siden 2002 været kommunikationsrådgiver for chefgruppen i Politiets Efterretningstjeneste (PET).

Mikkel Thrane er journalistuddannet og har en bachelorgrad i økonomi, og har arbejdet som journalist på Ritzaus Bureau og på Berlingske Tidende i en årrække.

I SAS Danmark får Mikkel Thrane ansvaret for SAS eksterne kommunikation og bliver også souschef for kommunikationsdirektør Anne Bove-Nielsen.

”Med Mikkel Thrane får vi en kompetent pressechef, der kender mediernes og journalisternes arbejdsbetingelser, fordi han selv i mange år har været på store nyhedsredaktioner. Mikkel Thrane har tillige flere års erfaring med kommunikationsrådgivning på højt ledelsesniveau, og har fra PET en stor erfaring i at drive en nyetableret kommunikationsafdeling. Vi er meget glade for at kunne byde Mikkel Thrane velkommen ombord,” siger Anne Bove-Nielsen.

Scandinavian Airlines Danmark byder Mikkel “Welcome on board” 1. februar 2008.

Latest news