Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS åpner 12 nye ruter

October 9, 2007 12:12

Med hele 12 nye destinasjoner satser SAS Norge tungt i fritidsmarkedet fra neste sommer. Selskapet legger ut tusenvis av billige billetter til Europa om en uke.Neste sommer blir en drøm for dem som er ute etter rimelige reiseopplevelser i Europa. I neste uke legger SAS Norge ut billetter til 12 helt nye destinasjoner, og prisene blir lave.

Rask vekst
– Fritidsmarkedet er det som vokser raskest i innen luftfarten, og her har ikke SAS hatt kapasitet til å satse tungt før nå. Kundene våre forteller oss at de vil ha et pålitelig flyselskap med god service også når de reiser på ferie. Det skal de få nå, forteller administrerende direktør Ola Strand i SAS Norge.

Det blir nå mulig å komme seg svært rimelig til fantastiske opplevelser i Venezia, Bilbao, Lyon og Sevilla. Men også litt mer ukjente perler som Palermo, Cagliari og Malta får direkte ruter med SAS fra mars måned.

Lavere priser
– SAS senker prisene til Europa, og de faste lave prisene starter på 375 kroner en vei inkludert skatter og avgifter, sier Strand.

Han oppfordrer passasjerer på jakt etter billige billetter til å sjekke grundig hva annonserte flypriser faktisk koster til slutt. Hos SAS er innsjekking av bagasje, god plass til bena og valg av favorittsete inkludert i prisen.

39 Europa-ruter
– Siden jeg startet for ett år siden har vi brukt tiden til å forbedre produktene våre mot forretningsreisende. Som Norges største flyselskap skal vi selvsagt også gi reiseglade nordmenn billige reiseopplevelser med mange avganger og mange nye destinasjoner, sier Strand.

De nye direkterutene til SAS Norge er: Malta, Bilbao, Valencia, Palermo, Cagliari, Lyon, Venezia, Sevilla, Bristol, Krakow, Gdansk, og Tenerife. Totalt vil SAS Norge ha 39 direkte ruter til Europa fra Gardermoen.
——————
Kontaktinformasjon:
Informasjonssjef Thomas Midteide
Telefon: 95 71 71 04
Mail: thomas.midteide@sas.no
SAS Norge er landets største flyselskap med 440 avganger i døgnet, og er et heleid datterselskap i SAS konsernet. Selskapet driver ruter i Norge, samt mellom Norge og det øvrige Europa. Årlig frakter SAS Norge om lag 10 millioner passasjerer. Resultatet for 2006 var 361 millioner kroner.

SAS Norge har 62 fly, 54 av dem er Boeing 737, 6 er av typen Fokker50 mens 2 er av typen Avro70. SAS har 150 destinasjoner, og SAS Norge opererer 45 av disse direkte i og fra Norge. 17 av destinasjonene innenriks. Om lag 3500 medarbeidere arbeider i selskapet, som har sitt hovedkontor på Fornebu ved Oslo.

Latest news