Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS flyger nonstop till Bristol i sommar

June 27, 2007 12:07

Från och med den 29 juni och under hela sommaren flyger SAS till Bristol i sydvästra England. Den sydvästra delen av England lockar 55 000 svenskar varje år och är Storbritanniens tredje största turistmål.

Varje måndag och fredag från den 29 juni till den 13 augusti flyger SAS direkt till Bristol. Med sitt geografiska läge i sydvästra England är Bristol utgångspunkten för kända resmål såsom Devon, Bath och Cornwall. Från Bristol är det heller inte långt till Wales.

– Vi har lyssnat på våra kunder, säger Susanne Dahlberg, kommersiell chef för Scandinavian Airlines Sverige. Därför har vi hittills i år öppnat 10 nya destinationer och befäst SAS Sveriges position som bolaget med det största linjenätet från Sverige. Bristol kommer vi att trafikera nonstop från Stockholm under sommaren.

Förutom Bristols rika utbud av kultur, mat och shopping är det tätt mellan sevärdheterna i sydvästra England. Fantastiska Bath, med sina romerska bad och tusentals uråldriga byggnader är värt en resa. Upplev också kustlinjen i Exmoor med höga klippor, fyrar, skeppsvrak och Storbritanniens längsta by. Mystiska Stonehenge ligger också på bekvämt avstånd från Bristol.

SAS trafikerar destinationen med en Boeing 737-600.
För ytterligare information var god kontakta:
Susanne Dahlberg, kommersiell chef, Scandinavian Airlines Sverige, tel: +46-70 997 5074
Korta fakta om Scandinavian Airlines Sverige, dotterbolag inom SAS-koncernen:
Årspassagerare: Cirka 6 miljoner
Flygplan: 42
Medarbetare: 2500
Start/landningar: 300 per dag
Destinationer: 52, från och inom Sverige.
Scandinavian Airlines är idag det flygbolag som säljer flest lågprisbiljetter i Sverige.

Latest news