Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS följer svenska företags starka expansion i Kina – öppnar direktflyg från Arlanda till Beijing.

March 5, 2007 13:07

Statistik från Exportrådet visar att det just nu etableras två nya svenska företag i Kina – varje vecka! Från att till största delen ha varit stora svenska företag som har etablerat sig på den kinesiska marknaden, visar det sig nu att fler och fler små och medelstora företag vågar ta steget till Kina. Även Kina som turistland ökar snabbt i popularitet.Vi hälsar dig varmt välkommen till en pressträff där vi presenterar en rapport om hur svenska affärsrelationerna till Kina har utvecklats – från storföretagens etableringar till svenska entreprenörers satsningar i hela Kina – och varför SAS ser Beijing som en strategisk destination. Vid pressträffen kommer även 15 kinesiska journalister – på besök i Sverige för att träffa svenska företag – att närvara.

Möt även Elby Kwok Drewsen, VD för Lotus Travel och årets affärskvinna 2006 samt Kjell Anneling, fd ambassadör i Beijing, som ger sina personliga bilder av hur företagande och resande i Kina har utvecklats de senaste åren. Deltar i samtalet gör också Lars Lindgren, CEO Scandinavian Airlines International och Marie-Louise Kjellström, Försäljningsdirektör, SAS Sverige.

Tid: Fredag 9 mars. Pressträffen börjar kl 13.00. Du är även välkommen till en inledande lunch kl 12.00 tillsammans med de kinesiska journalisterna.

Plats: Hörsalen, SAS Frösundaviks Allé 1, Solna.

Anmälan: Anmäl dig till Ulrika Fager på telefon 070-997 34 51, eller via e-post ulrika.fager@sas.se

Glöm inte meddela om Du vill vara med på lunchen. Vi behöver din anmälan senast
den 7 mars.

Varmt välkommen!
För ytterligare information var god kontakta:
Ulrika Fager, ansvarig extern kommunikation, Scandinavian Airlines Sverige, tel: 070 997 3451

Latest news