Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS introducerer masser af forbedringer, nye ruter og udvidelser

March 14, 2007 12:06

Fra tirsdag den 27. marts træder en lang række forbedringer i kraft for SAS´s kunder. “Vi har spurgt kunderne og fulgt deres opfordringer, så det bliver endnu bedre at følges med SAS. Det betyder for eksempel øget komfort på Business, ekstra fordele på Economy Extra og mulighed for at ændre afrejsetidspunkt og -dato på Economy. Og så er der nye retter på menuen over hele linien,” siger adm. direktør i Scandinavian Airlines Danmark, Susanne Larsen.

På linket www.sas.dk/forbedringer kan du læse detaljer om de mange produktforbedringer.

SAS Danmark introducerer også nye ruter og udvidelser når trafikprogrammet skifter til sommertid søndag den 25. marts.

Scandinavian Airlines Danmark får ny destination til Pristina og udvider samtidigt flere eksisterende ruter når sommerprogrammet træder i kraft den søndag 25. marts. Og til maj åbner endnu en rute, nemlig til Grønland. Til London City og Geneve udvides der fra 2 til 3 daglige afgange. Til Bruxelles udvides der fra 5 til 6 daglige afgange og til Kristianssand fra 3 til 4 daglige afgange. På ruten til Aberdeen fordobles der fra en til to daglige ture, og på ruten til Skt. Petersborg udvides der (dog først fra 12. maj) således at der alle ugens syv dage er SAS-afgang på ruten.

På ruten til Luxembourg indsættes der et større fly, således at der på den populære eftermiddagsafgang bliver 50 % flere sæder.

“Udvidelserne er en positiv bekræftelse på, at vi til glæde for kunderne er gode til at udvikle nye destinationer. Aberdeen, London City, Luxembourg er ruter vi har startet indenfor de seneste to år og nu udvider vi. I den forbindelse er der også grund til at rose piloterne og deres forening, for den meget konstruktive aftale vi sammen har lavet om udvikling af nye destinationer,” siger Susanne Larsen.

Den nye destination bliver Pristina, der er hovedstad i Serbiens Kosovo-provins, og der flyves en returflyvning hver lørdag til Pristina – første gang 31. marts.

“Vi ved, at mange herboende fra området efterspørger en direkte flyvning til Pristina. Også hos det danske forsvar og de danske virksomheder, der er tilstede i området, er destinationen efterspurgt,” siger adm. direktør i Scandinavian Airlines Danmark, Susanne Larsen.

7. maj åbner Scandinavian Airlines Danmark endnu en ny destination, nemlig Kangerlussuaq (Søndre Strømfjord). Her flyves der 2 gange ugentligt i maj og tre gange om ugen i perioden juni-september og lige nu er der introduktionspriser der starter ved 1.795 for en OneWay billet incl. afgifter.

Latest news