Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS runder 1000 virksomhedsaftaler

January 19, 2007 12:06

Flere og flere danske virksomheder får øjnene op for mulighederne i at indgå en virksomhedsaftale med SAS. På 14 måneder har Scandinavian Airlines Danmark mere end tredoblet antallet af virksomhedsaftaler i det såkaldte SAS Corporate Program, der bl.a. giver virksomhederne op til 10% rabat og sparer dem for en masse rejseadministration. Dermed har det samlede antal aftaler netop rundet det magiske tal 1000.
“Erhvervslivet vælger SAS til. Det kan vi mærke på de mange firmaer, der gerne vil have en aftale med os. Vi har nu rundet 1000 aftaler med de virksomheder, der har rejsebudgetter for under 6 mio. kr. om året. Målet er at nå op på 1300-1400 aftaler i løbet af 2007. Vi forventer derfor en kraftig øgning af omsætningen i 2007 fra denne type af virksomheder,” fortæller salgschef Michael Frandsen fra SAS Corporate Sales.

SAS Corporate Sales arbejder med en række eksterne salgsaktiviteter for at sikre, at tilstrømningen af nye virksomhedskunder fortsætter. Der sker bl.a. via direct marketing med efterfølgende telemarketing og sideløbende online annoncering. I tillæg til SAS’ egne aktiviteter startes en betydelig del af virksomhedsaftalerne op gennem erhvervsrejsebureauerne.

Yderligere oplysninger:
Salgschef Michael Frandsen, SAS Corporate Sales, tlf: 20815934
Kommunikationskonsulent Mikkel Løndahl tlf: 23 22 36 08

Fakta om SAS Corporate Program
SAS Corporate Program er en firmaaftale, hvor virksomheder kan spare både penge og besvær, når medarbejderne rejser på forretningsrejse med SAS. Helt kontant lyder aftalen, at der fremover er op til 10% at spare på billetten, hver gang en medarbejdere benytter Travel Pass Corporate, når de rejser på Business og Economy Flex.

Travel Pass Corporate er et magnetstribekort, der erstatter papirbilletten. Den rejsende får et personligt kort, der bruges som billet ved rejser med SAS og udvalgte partnere. Alle rejseudgifter faktureres efter rejsen – enten via en rejsekonto eller via et kreditkort. Travel Pass Corporate gør rejseadministrationen langt nemmere:

– Billetten ligger på kortet – og virksomheden sparer besværet ved omskrivning af billetten.

– Betaling sker først efter, at rejsen er foretaget, og der er derfor ingen administration af ubenyttede billetter. Ingen omkostninger ved refundering

– Mindre logistik, mindre papirarbejde

– Booking via sas.dk eller via dit rejsebureau

– Overblik via firmaets eget website

Alle virksomheder er store nok til at få rabat. Alle virksomheder kan få en firmaaftale med SAS. Det eneste det kræver er, at virksomheden er et juridisk selskab med et CVR-nummer.

Læs mere på: http://www.sas.dk/da/Erhvervsrejser/?vst=true

Latest news