Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS Sverige öppnar Wien i vår

January 18, 2007 11:22

SAS Sverige fortsätter att öka utbudet av Europalinjer. Utöver de tiotal destinationer som öppnas under våren startar SAS dessutom linjen Stockholm-Wien den 25 mars i år.

– Idag går det en morgontur till Wien via Köpenhamn, säger Susanne Dahlberg, kommersiell chef på SAS Sverige. Men efterfrågan är stor och därför öppnar vi nu en kvällstur direkt till Wien från Stockholm.

Wien är en viktig europeisk metropol och världens centrum för klassik musik. En stad med fantastiska byggnader från sekelskiftet och en sofistikerad cafékultur.

SAS kommer att flyga fram och tillbaka till Wien varje dag utom lördagar med en Boeing 737-600 som tar 112 passagerare. Flyget lyfter från Arlanda 15:25, landar i Wien 17:35, vänder och är sedan tillbaka i Stockholm 20:30.

– Med den nya linjen kommer man nu också att kunna köpa enkelbiljetter till Wien säger Susanne Dahlberg. Till glädje för alla affärsresenärer, men också för alla som enkelt och billigt vill kunna ta sig till Wien för att möta våren och uppleva det stora kulturutbudet!
För ytterligare information var god kontakta:
Susanne Dahlberg, kommersiell chef, Scandinavian Airlines Sverige, tel: +46-70 997 5074
Ulrika Fager, pressansvarig, Scandinavian Airlines Sverige, tel: +46-70-997 3451Korta fakta om Scandinavian Airlines Sverige, dotterbolag inom SAS-koncernen:
Årspassagerare: Cirka 6 miljoner
Flygplan: 42
Medarbetare: 2500
Start/landningar: 300 per dag
Destinationer: 44, från och inom Sverige.
Scandinavian Airlines är idag det flygbolag som säljer flest lågprisbiljetter i Sverige.

Latest news