Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Trådløs SAS Lounge

November 1, 2007 08:50

Fra i dag kan passasjerer som bruker SAS Lounge på Gardermoen logge seg på nettet gratis.Nå tilbyr SAS sine passasjerer gratis tilgang til trådløst bredbånd på Gardermoen. Alle passasjerene i selskapets business-lounge kan i dag logge seg på nettet med sin egen datamaskin helt gratis.

– Det er en viktig service å tilby kundene våre effektive løsninger når de er på reise. Vi har gjort det helt enkelt for kundene våre å logge seg på. De trenger verken passord eller konto for å bruke nettet i loungen, sier produktsjef Boris Bubresko i SAS Norge.

Den trådløse sonen er isolert til SAS Lounge, som en ekstra service til flyselskapets beste kunder. Nå kan de utnytte tiden mer effektivt, og også få seg en matbit og noe å drikke mens de er på flyplassen.

——————
Kontaktinformasjon:
Informasjonssjef Thomas Midteide
Telefon: 95 71 71 04
Mail: thomas.midteide@sas.no
SAS Norge er landets største flyselskap med 440 avganger i døgnet, og er et heleid datterselskap i SAS konsernet. Selskapet driver ruter i Norge, samt mellom Norge og det øvrige Europa. Årlig frakter SAS Norge om lag 10 millioner passasjerer. Resultatet for 2006 var 361 millioner kroner.

SAS Norge har 62 fly, 54 av dem er Boeing 737, 6 er av typen Fokker 50 mens 2 er av typen Avro 70. SAS har omtrent 160 destinasjoner, og SAS Norge opererer 57 av disse direkte i og fra Norge. 17 av destinasjonene innenriks. Om lag 3500 medarbeidere arbeider i selskapet, som har sitt hovedkontor på Fornebu ved Oslo.

SAS Norge lanserte i oktober 12 nye fritidsdestinasjoner i Europa.

Latest news