Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Angående streiken i Avinor

May 20, 2008 07:57

Etter at streiken i Avinor ble utvidet i natt gir denne svært omfattende problemer for norsk luftfart. SAS Norge har i dag kansellert 197 avganger.SAS beklager sterkt de store problemene streiken skaper for våre passasjerer og for norsk næringsliv over hele landet. Vi fortviler med kundene våre nå. Stavanger er i likhet med Bergen en av landets mest trafikkerte flyplasser, og utvidelsen av streiken rammer enda flere tusen passasjerer.

SAS Norge setter opp større fly fra Haugesund, og de som ønsker å reise fra denne flyplassen som et alternativ blir booket om gratis. Det er uaktuelt å flytte Stavanger-trafikken til Haugesund, dette har ikke flyplassen kapasitet til å håndtere.

Alta-trafikk forsøkes å flyttes til Lakselv, men også her er det store kapasitetsproblemer. Det samme gjelder for flytting av trafikk fra Evenes til Bardufoss. Dette vil bli gjort i den grad det er gjennomførbart innenfor den kapasiteten flyplassene har.

Passasjerer som ikke får reist på grunn av stengt flyplass kan enten booke om gratis til senere i sommer, eller få pengene tilbake. Vi ber om at dette gjøres i neste uke når det er mindre pågang på telefonen. Vårt kundesenter er åpent hver dag til klokken 22.00.

Streiken skader flyselskapene på en svært uheldig måte. SAS Konsernet har estimert de direkte tapene til rundt 15 millioner svenske kroner hver dag. Både SAS Norge, SAS Danmark og SAS Sverige er berørt av streiken i Avinor.

– Kommunikasjonsavdelingen i SAS Norge ���

Latest news