Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Cathrine Foss Stene til Schibsted

January 4, 2008 14:43

Kommunikasjonsdirektør Cathrine Foss Stene slutter i SAS Norge. Informasjonssjef Thomas Midteide blir konstituert kommunikasjonsdirektør fra 1. februar.Kommunikasjonsdirektør Cathrine Foss Stene slutter i SAS Norge ved utgangen av januar for å overta en stilling som direktør og ansvarlig for HR-virksomheten i Schibsted-konsernet. Hun går inn i konsernledelsen i medieselskapet.

Thomas Midteide, som i dag er informasjonssjef i SAS Norge, vil fungere som kommunikasjonsdirektør og gå inn i selskapets ledergruppe.

Cathrine Foss Stene har en samlet fartstid på ni år i SAS, og har vært kommunikasjonsdirektør i SAS Norge siden 2004.

SAS Norge er landets største flyselskap med 440 avganger i døgnet, og er et heleid datterselskap i SAS konsernet. Selskapet driver ruter i Norge, samt mellom Norge og det øvrige Europa. Årlig frakter SAS Norge om lag 10 millioner passasjerer. Resultatet for 2006 var 361 millioner kroner.

SAS Norge har 62 fly, 54 av dem er Boeing 737, 6 er av typen Fokker 50 mens 2 er av typen Avro 70. SAS har omtrent 160 destinasjoner, og SAS Norge opererer 57 av disse direkte i og fra Norge. 17 av destinasjonene innenriks. Om lag 3500 medarbeidere arbeider i selskapet, som har sitt hovedkontor på Fornebu ved Oslo.

SAS Norge lanserte i oktober 12 nye fritidsdestinasjoner i Europa.

Latest news