Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

EuroBonuspoäng blir stöd för Rädda Barnens arbete

April 22, 2008 10:00

Genom att skänka av sina EuroBonuspoäng stödjer SAS kunder Rädda Barnens projekt för att öka möjligheten för barn i tredje världen att gå i skolan. Med 6000 EuroBonuspoäng garanteras skolgången för ett barn i Nepal under 1 år.- Genom insatsen bidrar våra kunder till att göra livet lite bättre för några av de 43 miljoner barn i krigs- och katastrofdrabbade områden, som idag inte får eller kan gå i skolan, säger Erik Knudsen, ansvarig för sponsringsfrågor inom SAS.

SAS-koncernen är sedan tio år tillbaka huvudsponsor för Rädda Barnen, och just nu genomför ambassadörer från SAS personal, under sin fritid, en resa till Nepal för att se vilken effekt sponsringsinsatserna har fått. Tanken är att de efter resan ska kunna vidareförmedla erfarenheterna till andra SAS-anställda och kunder och dessutom hjälpa till att sprida budskap om Rädda Barnens arbete och locka fler bidragsgivare

SAS-ambassadörernas resa kan följas via bloggen, www.sas-savethechildren.com

Möjligheten att köpa 1 års skolgång för EuroBonuspoäng pågår fortfarande via hemsidan www.sas.se. 6000 EuroBonuspoäng motsvarar hälften av vad som krävs för att köpa en bonusresa med inrikesflyget.För ytterligare information, vänligen kontakta:
SAS Sveriges pressjour, +46 8 797 33 30Informationsavdelningen Scandinavian Airlines Sverige
_____________________________________________________________
Korta fakta om Scandinavian Airlines Sverige, dotterbolag inom SAS-koncernen:
Årspassagerare: Cirka 6 miljoner
Flygplan: 35
Medarbetare: 2000
Start/landningar: 300 per dag
Destinationer: 52, från och inom Sverige.
Scandinavian Airlines är idag det flygbolag som säljer flest lågprisbiljetter i Sverige.

Latest news