Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Ny informasjonssjef i SAS

August 19, 2008 08:30

Thomas Midteide er tilsatt som kommunikasjonsdirektør i SAS Norge, mens Knut Morten Johansen blir ny informasjonssjef i flyselskapet.Knut Morten Johansen er tilsatt som ny informasjonssjef med ansvar for SAS’ pressetalsfunksjon i Norge. Johansen har jobbet i SAS Norges kommunikasjonsavdeling de siste fire årene, og har jobbet 30 år i selskapet. Det har gitt ham unik kompetanse innenfor norsk luftfart. Tidligere ledet han blant annet Customer Relations-avdelingen i Braathens.

Thomas Midteide er tilsatt som kommunikasjonsdirektør i SAS Norge, med ansvar for selskapets interne og eksterne kommunikasjon, samt samfunnskontakt. Han har de siste to årene vært informasjonssjef i SAS Norge, og er nå en del av selskapets ledergruppe. Midteide har tidligere vært informasjonssjef i Teller AS og Visa Norge, og har vært journalist i NRK Nyheter i fem år.

Bilder av begge to finner du her:
http://www.sas.no/no/Om-SAS-Norge/Presse/

——————
Kontaktinformasjon for journalister:
Kommunikasjonsdirektør Thomas Midteide: 95 71 71 04
Informasjonssjef Knut Morten Johansen: 95 71 92 11SAS Norge er landets største flyselskap med 440 avganger i døgnet, og er et heleid datterselskap i SAS konsernet. Selskapet driver ruter i Norge, samt mellom Norge og det øvrige Europa. Årlig frakter SAS Norge om lag 10 millioner passasjerer. Resultatet for 2007 var 912 millioner kroner.

SAS Norge har 62 fly, 54 av dem er Boeing 737, 6 er av typen Fokker 50 mens 2 er av typen Avro 70. SAS har omtrent 160 destinasjoner, og SAS Norge opererer 63 flyplasser i og fra Norge. 16 av disse er innenriks.

Latest news