Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS EuroBonus og Børsens Forlag indleder eksklusivt samarbejde

October 27, 2008 14:58

Mandag den 27. Oktober træder et helt nyt tiltag i kraft, hvor danske EuroBonus medlemmer kan købe bøger fra Børsens Forlag til fordelagtig medlemspris.Børsens Forlag og SAS EuroBonus har i et helt nyt fælles tiltag skræddersyet en online bogshop til de danske EuroBonus medlemmer. Shoppen vil bl.a. indeholde aktuelle titler og bestsellere til attraktive medlemspriser. Samarbejdet vil blive massivt markedsført af SAS, bl.a. via nyhedsbreve, online markedsføring og gennem uddeling af læseprøver i lufthavne i forbindelse med udgivelse af nye interessante og relevante titler.

Samarbejdet bliver indledt med den netop udkomne og meget omtalte bog, Buy-ology skrevet af den danske brandguru Martin Lindstrom.
”Den er så banebrydende og interessant, og henvender sig i øvrigt til det brede publikum, derfor er den oplagt at starte ud med. Vi håber, at vores EuroBonus medlemmer vil finde det yderst attraktivt, at de kan købe Buy-ology til kun 199,95 kr., og dermed spare 100 kr.”, siger marketingchef i Scandinavian Airlines Danmark, Christian Linnelyst.

Udover Buy-ology kan medlemmer af EuroBonus også købe ca. 80 andre spændende bøger fra Børsens Forlag med rabat. Og der vil hele tiden komme nye titler til inden for bl.a. kategorierne ledelse, salg/marketing, personlig udvikling og biografier.

Børsens Forlag er også glade for samarbejdet, da de rammer en ny attraktiv målgruppe via SAS. ”Samarbejdet harmonerer rigtig fint med Børsens Forlags fremtidige strategi, hvor relevante partnerskaber og nye distributionsplatforme bliver et af fokusområderne”, siger Forlagschef hos Børsens Forlag, Jacob Harregaard.

Bogshoppen går i luften mandag den 27. oktober på www.sas.dk/bogshoppen

For yderligere information:
Salgs- og marketingchef Charlotte Kristensen, Børsens Forlag
Tlf.: 33 43 30 04 eller mobil 20 45 09 05
Mail: ck@borsensforlag.dk

Marketingchef Christian Linnelyst, Scandinavian Airlines Danmark
Tlf.: 32 32 36 35
Mail: christian.linnelyst@sas.dk

Latest news