Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS flyr Norges OL-deltakere til Beijing

July 25, 2008 08:05

SAS er samarbeidspartner for de nordiske olympiske komitéene i forbindelse med sommer-OL 2008. Dermed har vi det ærefulle oppdraget med å fly OL-deltakere fra Norge til Beijing, sammen med troppene fra de øvrige nordiske landene. SAS har ansvar for transport av alle skandinaviske idrettskvinner og –menn, samt andre nordiske delegater til OL. Totalt kommer SAS til å fly mer enn 1500 skandinaviske OL-deltakere til og fra Kina før og etter lekene.

De tre skandinaviske olympiske komitéene beslutning om å velge SAS som flyselskap understreker SAS’ engasjement og støtte til skandinavisk idrett og SAS’ sterke rutetilbud til Beijing både fra København og Stockholm. SAS har i dag avganger til Beijing 13 ganger i uken, daglig fra København og seks ganger i uken fra Stockholm.

– Vi støtter stolt de skandinaviske idrettsdeltakerne i Beijing i august og er glade for å få være flypartner, sier Lars Sandahl Sørensen, sjef for Scandinavian Airlines International. – Vi har ikke bare de beste forbindelsene til Beijing, men også den beste komforten slik at vi sikrer at OL-deltakerne kommer uthvilt fram.

– Norges Olympiske Komité har valgt SAS fordi vi mener at de har den rette erfaringen. Ikke minst vet de hvilke krav våre idrettsutøvere har til flyreiser, sier Morten Schønfeldt, Markedsjef i Norges Olympiske Komité.

For mer informasjon;
Anders Lindström, Head of Media and PR, Scandinavian Airlines International
Tel: +46 (0)709 97 33 94
e-mail: anders.lindstrom@sas.se

Besøk gjerne også SAS Internationals pressesider (www.flysas.com/media), der du kan laste ned en “pressekit”, høyoppløselige bilder og de siste nyhetene.

Scandinavian Airlines International

Scandinavian Airlines International is the long-haul operator of SAS with 1.4 million passengers per year. The fleet consists of Airbus A330s and A340s, serving 10 destinations: New York, Chicago, Washington, Seattle, Bangkok, Beijing, Tokyo, Dubai, Copenhagen and Stockholm. In 2008, SAS International will launch flights to Delhi.
The company is also responsible for the SAS Group’s sales and market activities in EMEA, Asia Pacific and North America.

Latest news