Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS flyr til Madeira

February 1, 2008 08:45

SAS lanserer nok en feriedestinasjon, og starter flygninger til ferieparadiset Madeira. Dette blir en helårsrute med to ukentlige avganger.Madeira er en portugisisk øygruppe som ligger i Nord-Atlanteren. Øyene Madeira og Porto Santo er kjent for å ha et herlig klima året rundt, og er en attraktiv destinasjon for nordmenn som vil ha gode reiseopplevelser.

Golf og dykking
– Madeira er en oase i Atlanterhavet som mange nordmenn ønsker å besøke, og vi har fått mange forespørsler om å starte flygninger dit. Fantastisk og dramatisk natur, utrolige golfbaner og gode dykkermuligheter gjør øya til en perle hele året, sier kommunikasjonsdirektør Thomas Midteide i SAS Norge.

Øya er kjent for sitt krystallklare vann med sikt på opptil 50 meter. Kombinert med flotte rev og god temperatur i vannet gjør dette Madeira til et flott sted å dykke. De mest populære dykkersentrene ligger i Caniço de Baixo og Machico, Calheta och Porto Santo.

Flott natur
Mange reiser også til Madeira for å oppleve havfiske, eller bare for å gå turer i en fantastisk natur. To tredeler av øya er beskyttet naturreservat, og her finner man mange fugler og planter som ikke er andre steder.

– SAS har i det siste lansert 13 nye reisemål for nordmenn som ønsker gode reiseopplevelser i ferien. Madeira er den 14. destinasjonen i denne satsingen, og flygningene starter i november, sier Midteide.

I salg på onsdag
SAS Norge vil fly til Funchal på Madeira mandager og onsdager. Flyturen er på rundt 5 timer, og prisene vil starte på 780 kroner en vei. Da er den vanlige SAS-servicen inkludert, som gratis bagasje, fritt valg av sete, god benplass og EuroBonus-poeng.

Ruten til Madeira legges i salg på onsdag.

SAS Norge starter også opp 13 andre nye feriedestinasjoner til Europa i år. De nye direkterutene er: Malta, Bilbao, Valencia, Palermo, Cagliari, Lyon, Venezia, Sevilla, Bristol, Krakow, Gdansk, Ibiza, og Tenerife.

——————
Kontaktinformasjon for journalister:
Kommunikasjonsdirektør Thomas Midteide
Telefon: 95 71 71 04
Mail: thomas.midteide@sas.no
SAS Norge er landets største flyselskap med 440 avganger i døgnet, og er et heleid datterselskap i SAS konsernet. Selskapet driver ruter i Norge, samt mellom Norge og det øvrige Europa. Årlig frakter SAS Norge om lag 10 millioner passasjerer. Resultatet for 2006 var 361 millioner kroner.

SAS Norge har 62 fly, 54 av dem er Boeing 737, 6 er av typen Fokker 50 mens 2 er av typen Avro 70. SAS har omtrent 160 destinasjoner, og SAS Norge opererer 57 av disse direkte i og fra Norge. 17 av destinasjonene innenriks. Om lag 3500 medarbeidere arbeider i selskapet, som har sitt hovedkontor på Fornebu ved Oslo.

SAS Norge lanserte i oktober 13 nye fritidsdestinasjoner i Europa.

Latest news