Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS inleder flygningarna till Zagreb

March 31, 2008 10:00

Måndagen den 31 mars inleder SAS Sverige flygningarna till Zagreb från Stockholm-Arlanda Airport. Linjen Stockholm – Zagreb kommer att trafikeras med avgångar måndagar och fredagar förmiddagarna. Från den 30 april tillkommer även avgångar på onsdagarna.SAS Sverige har redan tidigare meddelat en start för linjen Göteborg – Split till den 7 juni och kommer dessutom att fortsätta att trafikera Split från Stockholm, på tisdagar och lördagar. Med dessa linjer till Kroatien blir SAS Sverige den största operatören på direktflyg till Kroatien från Sverige.

– Med de nya linjerna fortsätter vi vår viktiga expansion på Europa. Destinationer i Kroatien är ett resultat av ett ökat intresse för resor från Sverige till Kroatien, framförallt som turistmål, men även som affärsdestination, säger Susanne Dahlberg, kommersiell chef på SAS Sverige.

– Flyglinjen Stockholm-Zagreb har vi väntat på i mer än tio år. En direktflyglinje öppnar upp för nya resmöjligheter såsom konferensresor, grupp- och incentiveresor, kultur, sport, hälsoresor och inte minst affärsresandet. I och med dessa nya segment väntas intresset och resandet från Sverige till Kroatien öka ytterligare, säger Dario Matosevic, chef för Kroatiska turistbyrån i Stockholm.För ytterligare information, vänligen kontakta:
SAS Sveriges pressjour +46 8 797 33 30Informationsavdelningen Scandinavian Airlines Sverige
_____________________________________________________________
Korta fakta om Scandinavian Airlines Sverige, dotterbolag inom SAS-koncernen:
Årspassagerare: Cirka 6 miljoner
Flygplan: 42
Medarbetare: 2500
Start/landningar: 300 per dag
Destinationer: 52, från och inom Sverige.
Scandinavian Airlines är idag det flygbolag som säljer flest lågprisbiljetter i Sverige.

Latest news