Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS øker til Frankfurt

February 4, 2008 08:45

Den store etterspørselen til Frankfurt gjør at SAS øker med en daglig avgang til den tyske finanshovedstaden.

– Vi opplever stor etterspørsel etter kapasitet til Frankfurt, og setter derfor inn en ekstra daglig avgang fra Gardermoen, sier kommunikasjonsdirektør Thomas Midteide i SAS Norge.

Fra før har SAS seks daglige avganger til og fra Frankfurt i samarbeid med alliansepartneren Lufthansa. Fra 30. mars tilbyr selskapet en ekstra avgang til Frankfurt klokken 16.45 og en ekstra avgang tilbake klokken 20.00.

– Det er svært mye forretningstrafikk til Frankfurt, og mange passasjerer som skal videre til Lufthansas mange destinasjoner. Men stadig flere bruker også Frankfurt til å få seg en hyggelig helgetur, som et alternativ til London og Paris, sier Midteide.

Frankfurt er en europeisk finansmetropol, hvor en fjerdedel av befolkningen er tilflyttere. Tysklands mest spektakulære skyline speiler seg i elven som renner gjennom byen, og har også Europas høyeste kontorbygning. Byen tilbyr alt man kan tenke seg av god mat og drikke, og er i tillegg en av byene i Europa som har mest kunst og gallerier.

SAS-partneren Lufthansa starter også to daglige avganger fra Bergen til Frankfurt denne våren.
——————
Kontaktinformasjon for journalister:
Kommunikasjonsdirektør Thomas Midteide
Telefon: 95 71 71 04
Mail: thomas.midteide@sas.no
SAS Norge er landets største flyselskap med 440 avganger i døgnet, og er et heleid datterselskap i SAS konsernet. Selskapet driver ruter i Norge, samt mellom Norge og det øvrige Europa. Årlig frakter SAS Norge om lag 10 millioner passasjerer. Resultatet for 2006 var 361 millioner kroner.

SAS Norge har 62 fly, 54 av dem er Boeing 737, 6 er av typen Fokker 50 mens 2 er av typen Avro 70. SAS har omtrent 160 destinasjoner, og SAS Norge opererer 57 av disse direkte i og fra Norge. 17 av destinasjonene innenriks. Om lag 3500 medarbeidere arbeider i selskapet, som har sitt hovedkontor på Fornebu ved Oslo.

SAS Norge lanserte i oktober 13 nye fritidsdestinasjoner i Europa.

Latest news