Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS startar flyglinjer från Stockholm till Dubrovnik och Antalya

December 22, 2008 13:55

Mitt i midvintern är det lätt att längta till sol och värme.
SAS presenterar idag två nya sommardestinationer – Dubrovnik och Antalya.Dubrovnik på den kroatiska kusten har snabbt vuxit i popularitet. Staden har anor ända från 300-talet och den historiska stadskärnan omges av tjocka murar. Klimatet är behagligt och soltimmarna många.

Den turkiska sydkusten kring Antalya har de senaste åren blivit en resefavorit bland svenskarna. Turkiet är solsäkert och prisnivån attraktiv för svenskar. Stränderna är långa och golfbanorna gröna.

Flyglinjen till Dubrovnik flygs på onsdagar mellan den 1 juli och 12 augusti, medan linjen till Antalya flygs på tisdagar mellan den 23 juni och 11 augusti. En andel av stolarna ombord har redan sålts till researrangörer som säljer dem vidare i olika paketarrangemang.

Eftersom SAS erbjuder enkelresor går det utmärkt att till exempel kombinera Dubrovnik med Split och Antalya med Istanbul dit SAS också flyger direkt från Stockholm.

Andra sommarnyheter är Stockholm – Malta och förra årets nyhet Ängelholm – Nice som återkommer. SAS utökar även antalet avgångar under högsommaren till Malaga, Nice och Palma de Mallorca. Priset för en enkelresa startar alltid på 700 kronor inklusive avgifter.

– SAS gör det snabbt och enkelt att resa till semestern, och resenären bestämmer själv sina reslängder. Vi vet att människor värderar sin tid högt. SAS flyger direkt, erbjuder incheckning på internet och fast track i säkerhetskontrollen för resenärer i Economy Extra, säger Tobias Jönsson, tf kommersiell chef SAS Sverige.För mer information:
Tobias Jönsson, tf kommersiell chef SAS Sverige, 0709 – 97 20 51
Niclas Härenstam, presschef SAS Sverige, 0709 – 97 18 25

Latest news