Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

To priser til SAS i Danmark

October 10, 2008 14:02

SAS i Danmark er netop blevet kåret til Årets Charterselskab og til Årets Indenrigsselskab ved rejsebranchens årlige Danish Travel Awards. “Det er andet år i træk vi vinder prisen for Årets Charter. Vi er utroligt glade for, at kunderne har taget vores ferieprodukt til sig – både når det gælder charter og vores rutetrafik. Selvom kategorien var en fremmed fugl for os for nogle år siden, så har vi arbejdet hårdt på at få danskerne til at vælge SAS – også når de skal på charter og det er lykkedes helt fantastisk,” siger salgs- og marketingdirektør i SAS Danmark, Lars Bording.

En af SAS i Danmarks vigtige samarbejdspartnere på charterområdet, Århus Charter, blev kåret til Danmarks bedste charterarrangør.

“Vi arbejder sammen med nogle utroligt dygtige charterselskaber og det er en stor glæde at se, at kunder og branche har vurderet et af dem, nemlig Århus Charter, til at ligge helt i toppen,” siger Lars Bording.

SAS i Danmark fik også en anden flot hæder, nemlig prisen som Årets Indenrigsselskab.

“Den pris er lige så fantastisk. Konkurrencen på rutetrafikken er hård og kunderne har mange muligheder at vælge imellem. Derfor er vi ekstra glade for prisen. Den viser, at mange kunder foretrækker os,” siger Lars Bording, der understreger, at SAS i Danmark på ingen måde hviler på laurbærrene.

“Vi glæder os meget til at introducere vores nye rutefly, CRJ900, der blandt andet skal flyve på vores indenrigsruter. Jomfruturen flyves fra København til Ålborg midt i december,” slutter Lars Bording.

For yderligere oplysninger:

Pressechef Mikkel Thrane, tlf: 41 32 32 37

Latest news