Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Billetsalg overstiger forventningerne

March 17, 2009 16:18

Danskernes rejselyst og appetit på billige flybilletter lever i bedste velgående. SAS har solgt billigbilletter for over 100 millioner svenske kroner, og udvider nu salget frem til den 22. marts.
For godt en uge siden sagde det Psst… over hele landet, da SAS åbnede sit største forårssalg nogensinde af rejseoplevelser til billige priser.

Og passagererne har grebet muligheden.

I løbet af salgets første uge har SAS solgt billige flybilletter for mere end 110 millioner svenske kroner på sine skandinaviske netsider. Derudover kommer salget gennem rejsebureauer og andre netsider.

”Salget er gået over al forventning, og vi kan se, at der er meget stor interesse for at få en rejseoplevelse med SAS til en rigtig god pris. Derfor forlænger vi salget til den 22. marts. Og der er fortsat mange gode muligheder for at få billige billetter,” siger salgs- og marketingdirektør Lars Bording.

Efter SAS satte 650.000 billetter til salg til de helt billige priser har danskere købt billetter til både USA, Asien og mange byer i Europa.
Klassikere som Paris, London, Rom, Nice og New York sælger som varmt brød, og i disse storbyer skal tusindvis af danskere nyde foråret.

Der er tale om flybilletter til SAS’ skarpeste priser, men til selskabets almindelige billetbetingelser. Det indebærer bl.a., at kunderne flyver til hovedlufthavne, kan opnå store børnerabatter og vælge mellem mange afgange på hver enkelt rute. Der skal heller ikke betales ekstra for baggage (op til 20 kg), som mange andre steder. Og så har kunden som altid hos SAS 24-timers fortrydelsesret på et billetkøb og optjener som EuroBonus-kunder samtidig bonuspoint på rejserne.

Yderligere oplysninger:
Salgs- og marketingdirektør Lars Bording +45 3232 3030
Pressechef Mikkel Thrane +45 4132 3237.

Latest news