Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Departementene flyr med SAS

July 3, 2009 14:26

Departementene og statsministerens kontor har tegnet avtale med SAS for sine utenlandsreiser. Avtalen gjelder for de neste fire årene.Departementene og statsministerens kontor har tegnet avtale med SAS og partnerne i Star Alliance for reiser til Helsinki, Washington, Frankfurt, Kiev, Ljubljana, Luxemburg, Moskva og Zürich. Avtalen gjelder i inntil fire år.

– Vi er glade for å få fornyet tillit fra staten, og skal gi våre passasjerer i departementene en behagelig reise og et svært godt produkt for forretningsreiser, sier kommunikasjonsdirektør Thomas Midteide.

SAS har et omfattende samarbeid med staten om reiser både innenriks og utenlands, og frakter statens ansatte både til Europa og andre kontinenter.

Hos SAS er alt inkludert i de annonserte billettprisene, og det kommer ingen gebyrer i tillegg for den som bestiller reisen.———————————————-
For mer informasjon:
Kommunikasjonsdirektør Thomas Midteide
Mobil: 95 71 71 04
thomas.midteide@sas.noSAS Group er det sjette største flyselskapet i Europa, målt i antall passasjerer. I 2008 transporterte konsernet totalt 31 millioner passasjerer med en flåte på 255 fly til 176 destinasjoner. I Norge har SAS 54 fly, hovedsaklig av typen Boeing 737. SAS i Norge transporterte i 2008 drøyt 10 millioner passasjerer.

Latest news