Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Kommunikationsdirektör flyger vidare

April 20, 2009 11:00

Kommunikationsdirektör Andris Zvejnieks lämnar SAS Sverige AB efter drygt fyra år som ledare för SAS svenska kommunikationsavdelning.
– Nu har jag fullföljt mitt uppdrag. När SAS Sverige upphör som eget aktiebolag den 1 maj är det en naturlig tidpunkt för mig att gå vidare, säger Andris Zvejnieks.

– Jag har haft drygt fyra fantastiskt lärorika år. Vi har byggt upp en integrerad kommunikationsavdelning som säkrat att SAS kommunikation tagit för sig på marknaden, vunnit pris för effektivitet och ökat ledarnas och medarbetarnas engagemang i viktiga frågor. SAS kommer alltid att ha en stor plats i mitt hjärta, säger Andris Zvejnieks.

– För att lyckas som företag krävs god kommunikation, såväl med marknaden som med medarbetare och ledare. Detta gäller inte minst i tuffa tider när kommunikationen är ett av de viktigaste ledningsverktygen. Andris Zvejnieks har betytt mycket för det arbetet i SAS och jag önskar honom all lycka framöver, säger Peter Viinapuu, chef för SAS i Sverige.

Andris Zvejnieks övergår till egen verksamhet med inriktning på strategisk kommunikation och service management. Han har tidigare bland annat varit informationschef för IBM i Sverige och för LFV division Stockholm.
För mer information:
Andris Zvejnieks, kommunikationsdirektör SAS i Sverige, 0709-97 42 39
Niclas Härenstam, presschef SAS i Sverige, 0709-97 18 25

Latest news