Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Så långt räcker skatteåterbäringen

June 18, 2009 14:20

En regnig midsommarvecka i kombination med årets skatteåterbäring på kontot är en oslagbar kombination. Då blir det rusning på sommarresor.
Här visar vi hur långt man kommer för pengarna. Den senaste veckan har efterfrågan på sommarens resor varit stor. Resorna i juli är redan välbokade, och många avgångar mot sydligare breddgrader är helt fulla. Däremot går det fortfarande att hitta riktigt bra priser på resor i augusti och framåt.

– Frågan alla blivande semesterfirare nu ställer sig är förstås om de vågar chansa på bra sommarväder eller om det blir lika illa som förra året. Hittills verkar väderskeptikerna vara i majoritet, säger Niclas Härenstam, presschef SAS i Sverige.

– Till skillnad mot flera andra flygbolag ingår allt i våra priser. Vi och våra kunder gillar inte dolda avgifter, säger Niclas Härenstam.

Från 990 kronor:
Räcker till en resa inrikes tur och retur, från Kiruna i norr till Malmö i söder och ytterligare tio städer däremellan. Vädret är kanske inte säkrare, men genom att välja flyget slipper du lägga värdefulla semesterdagar på trista ”är-vi-inte-framme-snart-bilresor”.

Från 1 190 kronor:
Då kan du även välja att resa till Köpenhamn eller Oslo. Tivoli, Ströget och Danmarks vita sandstränder lockar i vårt södra grannland, eller så föredrar du kanske storslagen natur i fairytale-landet i väster.

Från 1 390 kronor:
Nu ligger hela Europa för dina fötter! Kanske till en storstad som Berlin, Paris eller London? Eller till i det närmaste garanterad sol och värme vid Medelhavet? SAS flyger direkt till bland annat Malaga, Barcelona, Mallorca, Nice, Rom, Malta, Split, Aten och Istanbul.

Från 4 295 kronor:
Har skattmasen varit på gott humor räcker pengarna kanske till en resa till New York, Chicago eller Washington. För ytterligare en tusenlapp öppnas stora delar av resten av USA genom SAS partner United Airlines och Continental, till exempel Miami och Los Angeles.

Från 5 995 kronor:
Nu blir valmöjligheterna riktigt många. Pengarna räcker ända till Peking, Tokyo och Bangkok.För mer information:
Niclas Härenstam, presschef SAS i Sverige, 08-797 18 25

Latest news