Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS åbner ny rute til Vilnius

November 19, 2009 10:00

SAS udvider med en ny rute til Litauens hovedstad Vilnius.

Fra den 11. januar 2010 kan SAS tilbyde to daglige afgange fra København til Vilnius og retur. Billetsalget begynder allerede fredag den 20. november.

”Det er oplagt for SAS at udvide med en rute til Litauen. Vilnius er et stort forretningsmarked, og er samtidig en del af vores naturlige hjemmemarked. Vi glæder os til at byde vores kunder velkommen om bord til Vilnius,” siger marketing- og salgsdirektør i SAS i Danmark, Per Møller Jensen.

Vilnius er hovedstad i det største af de tre baltiske lande og byens historie er begivenhedsrig. Fra 1200-til 1800-tallet var den hovedstad i et kæmpe rige, der løb fra Østersøen til Sortehavet og i dag er Vilnius stadig et livligt handelscentrum.

Byen har en fantastisk middelalderby, der er med på UNESCOs liste over verdens kulturrigdomme, og der er rig mulighed for at afprøve shoppe-genet i Baltikums største indkøbscenter.

”Vilnius har rigtig meget at byde på – både når det gælder forretning og fritid. Byen har et dynamisk erhvervsliv og er samtidig spækket med historie og kultur, der bare venter på at blive oplevet,” siger Per Møller Jensen.

SAS flyver fra København til Vilnius klokken 11:45 og 20:55 på hverdage. Fra Vilnius er der afgang klokken 06:30 og 14:50.

For yderligere information:
Per Møller Jensen, marketing- og salgschef i SAS i Danmark, tlf: 3232 3290
Mikkel Thrane, kommunikationschef i SAS i Danmark, tlf: 4132 3237

Fakta:
– Litauen har knap 3,5 millioner indbyggere.
– 600.000 bor i Vilnius
– Landet grænser op til Rusland (Kaliningrad), Polen, Hviderusland og Letland.
– Landets areal udgør 65.300 km², det svarer til 1½ gange Danmarks areal
– Lufthavnen ligger bare syv kilometer fra centrum

Latest news