Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS åpner opp Malaga-ruten igjen fra påsken av

December 21, 2009 10:00

Underskriftskampanje iverksatt av ferierende nordmenn, er blant flere ting som gjør at SAS vender tilbake til Malaga. I tillegg dobler selskapet operasjonene til Las Palmas og forbedrer avgangstidene betydelig på Alicante-ruten som dermed får forbindelse til hele innenriksnettverket. Den etterlengtede Malaga-ruten fra Oslo får oppstart dagen før palmesøndag, lørdag 27. mars. Den vil bli operert med Boeing 737, og vil ha avgangstider begge veier som gjør at reisende fra SAS-rutene i Nord-Norge også vil kunne nyte godt av det nye tilbudet.

– Vi opplever at SAS er høyt ønsket de fleste steder, men det hører med til sjeldenhetene at kravet om å få SAS tilbake er så stort som fra fastboende og ferierende nordmenn på Malaga. Her har man igangsatt en underskriftskampanje som har fått stor respons, sier Hallvard Bratberg som er områdesjef for SAS i Spania. SAS er garantisten for både punktlighet og god service, noe denne gruppen reisende har savnet ganske høylytt her nede, sier han.

Fra sommerprogrammets oppstart 28. mars, så vil SAS også begynne å fly til Las Palmas på onsdager, i tillegg til hver lørdag som var planen for sommeren 2010. Den populære feriedestinasjonen Alicante vil også bli mer tilgjengelig for flere nordmenn siden ruteendringen fra sommeprogrammet gjør at den henger godt sammen med det øvrige nettverket i Norge.

– Svært morsomt at vi kan imøtekomme ønskene fra Spania-elskende nordmenn, sier salgs- og markedsdirektør for SAS i Norge, Stein Bemer. Vi vet også at mange er lei av gebyrer, og at mange opplever at SAS ofte er billigst når de ser hva flyreisen koster totalt. – Husk også at alle kan opptjene Eurobonuspoeng på SAS-flygningene til Spania, avslutter Bemer.

Rutetider fra Oslo til Malaga v.v:
SK4683 OSL 10:00 AGP 14:15 (daglig unntatt tirsdag, onsdag)
SK4684 AGP 15:05 OSL 19:15 (daglig unntatt tirsdag, onsdag)

Rutetidene fra Oslo til Las Palmas v.v. som kommer i tillegg til lørdagsavg:
SK4697 OSL 09:25 LPA 15:00 (onsdag)
SK4698 LPA 15:50 OSL 21:25 (onsdag)

For mer informasjon:
Salgs- og markedsdirektør Stein Bemer, tlf 95714030
e-mail: stein.bemer@sas.no

Informasjonssjef Knut Morten Johansen, tlf 95719211
e-mail: knut-morten.johansen@sas.no

Latest news