Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS beste flyselskap i Norge

January 6, 2009 08:57

SAS er kåret til beste innenriks flyselskap i 2008 av en samlet norsk reiselivsbransje på Grand Travel Award. Det er andre år på rad flyselskapet vinner denne prisen.Det er ansatte i reisebyråer rundt om i landet som stemmer frem vinnerne, så topp-plasseringen i Grand Travel Awards er en anerkjennelse fra de fremste fagfolkene i reiselivsbransjen.

– Dette er først og fremst anerkjennelse til alle medarbeiderne i SAS, for den innsatsen de har lagt ned igjennom det siste året, sier administrerende direktør Ola Strand i SAS Norge. Både kunder og reisebyråer merker seg at vi har den beste kvaliteten i Europa når det gjelder punktlighet og leverer et svært godt flyprodukt, sier han.

Star Alliance-partnerne til SAS, Lufthansa og Thai Airways, vant prisen for henholdsvis beste flyselskap til Europa og beste flyselskap for interkontinentale reiser. Grand Travel Awards arrangeres hvert år av Travel News.
——————
Kontaktinformasjon for journalister:
Informasjonssjef Knut Morten Johansen
Telefon: 95 71 92 11
Mail: knut-morten.johansen@sas.no
www.sas.no/no/Om-SAS-Norge/Presse/SAS Norge er landets største flyselskap med 440 avganger i døgnet, og er et heleid datterselskap i SAS konsernet. Selskapet driver ruter i Norge, samt mellom Norge og det øvrige Europa. Årlig frakter SAS Norge om lag 10 millioner passasjerer. Resultatet for 2007 var 912 millioner kroner.

SAS Norge har 60 fly, 52 av dem er Boeing 737, 6 er av typen Fokker 50 mens 2 er av typen Avro 70. SAS har omtrent 160 destinasjoner, og SAS Norge opererer 63 flyplasser i og fra Norge. 16 av disse er innenriks.

Latest news