Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS billetsalg overstiger forventningerne – sidste chance mandag

August 28, 2009 15:07

Danskernes rejselyst lever i bedste velgående. Der er rift om SAS’ 650.000 billige flybilletter, så skynd dig, hvis du vil nyde efteråret i London eller New York til en billig pris. Sidste frist er mandag den 31. august. For godt en uge siden åbnede SAS salget af 650.000 rejseoplevelser til billige priser.

Og passagererne har grebet muligheden.

I løbet af den første uge har SAS haft massiv efterspørgsel på billige flybilletter på sine skandinaviske netsider. Derudover kommer salget gennem rejsebureauer og andre netsider.

“Kampagnen kører over al forventning, og vi kan se, at der er meget stor interesse for at få en rejseoplevelse med SAS til en rigtig god pris. Der er fortsat mange muligheder for at få sig en billig flyrejse med SAS,” siger marketing- og salgsdirektør i SAS i Danmark, Per Møller Jensen.

Klassikere som Paris, London, Rom, Nice og New York er rigtig populære, og i disse storbyer skal tusindvis af kunder nyde efteråret. Men der er også rift om indenrigsruterne og de skandinaviske ruter.

Tilbuddet gælder rejser i perioden fra den 1. oktober til og med den 15. december. Billetterne kan købes på www.sas.dk hos SAS Travel Center, tlf. 7010 2000 eller hos dit rejsebureau senest den 31. august.

På Facebook har flere end 80.000 forsøgt at vinde en af de 100 x 2 rejser med SAS, der er på højkant. Man skal bare dreje på globussen, lade Facebook vælge en tilfældig ven og så krydse fingre!
For at prøve lykken skal man gå ind på www.sasglobeoffortune.com og logge på sin Facebook profil.

Der er tale om flybilletter til SAS’ skarpeste priser, men til selskabets almindelige billetbetingelser. Det indebærer bl.a., at kunderne flyver til hovedlufthavne, kan opnå børnerabatter og vælge mellem mange afgange på hver enkelt rute. Der skal heller ikke betales ekstra for baggage (op til 20 kg), som mange andre steder. Og så har kunden som altid hos SAS 24-timers fortrydelsesret på et billetkøb og optjener som EuroBonus-kunder samtidig bonuspoint på rejserne

For yderligere information:

Marketing- og salgsdirektør i SAS i Danmark, Per Møller Jensen +45 3232 3290

Latest news