Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS Credits lanseres i Norge

June 18, 2009 14:00

1. juli lanseres SAS Credits i det norske markedet, etter å ha hatt stor suksess i Sverige og Danmark. Bedriftene som bruker tilbudet får kvantumsrabatter gjennom å bruke opptjente credits til nye SAS-reiser.- Vi er veldig glade for å kunne lansere SAS Credits i Norge. Dette er et viktig tilbud til små og mellomstore bedrifter som nå kan få kvantumsrabatt på sine flyreiser, sier Salgs- og markedsdirektør Stein Bemer.

Credits på alle billetter
SAS Credits er et program hvor bedriftene som reiser mye med SAS, Widerøe og flere av StarAlliance-partnerne blir belønnet med credits de kan bruke til å handle nye flyreiser. Bedriften tjener credits på alle billettyper, og i motsetning til SAS Eurobonus er det ingen personlige fordeler for den enkelte som reiser.

I Sverige ble tilbudet lansert i vinter, og har hatt stor suksess. Rundt 3.000 bedrifter som bruker nå SAS Credits i det svenske markedet for å få kvantumsrabatt når de skal fly med SAS.

Retter seg mot mindre bedrifter
– Våre kunder i SMB-markedet har lenge etterspurt et enkelt system for kvantumsrabatt, og SAS Credits er løsningen på dette behovet. Jo mer bedriften flyr, desto flere credits og gratis reiser kan de ta ut, sier Bemer.

De største bedriftskundene har spesielt fremforhandlede avtaler, mens SAS Credits også vil gi gode rabatter i SMB-markedet.For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Stein Bemer, salgs- og markedsdirektør, telefon +46 7099 71 548
Knut Morten Johansen, informasjonssjef, telefon 95 71 92 11
SAS Group er det sjette største flyselskapet i Europa, målt i antall passasjerer. I 2008 transporterte konsernet totalt 31 millioner passasjerer med en flåte på 255 fly til 176 destinasjoner. I Norge har SAS 54 fly, hovedsaklig av typen Boeing 737. SAS i Norge transporterte i 2008 drøyt 10 millioner passasjerer.

Latest news