Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS i nytt samarbetsavtal med Kalmar FF

April 24, 2009 13:30

SAS samarbete med Kalmar FF har förnyats och utvecklats.
Bland annat ska Kalmar FF hjälpa SAS att teckna lokala företagsavtal i Kalmar.Upplägget är enkelt. För varje tecknat avtal, så kallat SAS Credits, får Kalmar FF 100 kronor. När företaget börjar använda reseavtalet trillar ytterligare 900 kronor in till fotbollsklubben, alltså totalt 1 000 kronor.

– Många klubbar säljer kakor eller Bingolotter. Kalmar FF är mer moderna och säljer SAS Credits. Och det är lättsålt eftersom ett avtal är gratis för företagen, säger Ingemar Andersson, SAS säljare i Kalmar.

– Kalmar med omnejd är företagstätt, och vi kommer erbjuda SAS Credits till såväl våra samarbetspartners som till andra företagare. Samarbetet med SAS hjälper oss i Kalmar FF att fortsätta att utveckla klubben i allt från ungdomsverksamhet till elitnivå, säger Staffan Roth, marknadschef Kalmar FF.

Företagen som tecknar SAS Credits är också vinnare. För varje flygresa som företaget gör med SAS får företaget poäng som sedan kan bytas mot nya flygresor. Är resenären dessutom med i SAS EuroBonus får även resenären poäng.

– Kalmar FF betyder mycket för orten, men det vet vi att SAS gör också som den snabbaste förbindelsen med resten av världen via Arlanda. Vi hoppas att vårt samarbete stärker varandra, och som dessutom ger ”credits” tillbaka till det lokala näringslivet, säger Ingemar Andersson.

SAS flyger tre gånger varje vardag mellan Kalmar och Arlanda och en gång på söndagar.

För mer information:
Ingemar Andersson, SAS i Kalmar, 0480-75 88 19
Staffan Roth, marknadschef Kalmar FF, 0480-44 44 33

Latest news