Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS-ledelsen napper på Ryanairs ”gratis”-tilbud

September 9, 2009 14:57

Ledelsen i SAS takker ja til ”gratis” billetter fra Ryanair for å teste ut hva det egentlig koster å fly med verdensmestrene i skjulte passasjergebyrer.- Når verdensmestrene i skjulte avgifter har mot og frekkhet til å komme med dette utspillet den samme uken som de øker bagasjeavgiften kraftig nok en gang, er det klart vi takker ja til dette. Da kan vi en gang for alle kan få klarhet i de faktiske kostnadene ved å fly med Ryanair etter avgifter for bagasje, innsjekking, sete og betaling med kreditkort. I SAS inkluderer prisene alt dette, sier kommunikasjonsdirektør Claus Sonberg i SAS Group.

For noen få dager siden slapp Ryanair nyheten om at du kan ta med en koffert til på deres flygninger, mot å betale 70 Euro. Over 600 kroner for å sjekke inn en koffert må være verdensrekord i bagasjegebyr, og for den prisen kan du fly komfortabelt med SAS til hele Europa og få med koffertene dine gratis.

– I tillegg skal det bli interessant å se hvor mye tid som går til spille når man skal bruke flyplasser som ligger milevis unna byen man skal til. Jeg mistenker at mesteparten av arbeidsdagen eller ferien går med til transfer til å fra flyplassene, sier Sonberg. Han vil så snart det praktisk lar seg gjøre foreta reisen med Ryanair.

I en fersk undersøkelse blant rundt 2000 skandinaver svarte 58 prosent at det mest irriterende gebyret når de flyr er for å sjekke inn bagasje.————————-
For mer informasjon om den gebyrbelagte “gratisreisen”:
Claus Sonberg, Kommunikasjonsdirektør i SAS Group: +46 7099 71 660

Latest news