Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS-ledelsen siger ja tak til Ryanairs ”gratis”-tilbud

September 9, 2009 15:40

Ledelsen i SAS takker ja til ”gratis” billetter fra Ryanair, for at teste hvad det egentlig koster at flyve med verdensmestrene i skjulte passagergebyrer.

“Når verdensmestrene i skjulte afgifter har mod og frækhed til at komme med det her udspil samme uge, som de hæver bagageafgiften kraftig endnu engang, er det klart, vi takker ja til deres tilbud. Så kan vi en gang for alle kan få klarhed over, hvad det faktisk koster at flyve med Ryanair, når man har betalt gebyr for sin bagage, indcheckning, sædevalg og betaling med kreditkort. I SAS er alt dette inkluderet i prisen,” siger kommunikationsdirektør Claus Sonberg i SAS Group.

For få dage siden fortalte Ryanair, at du kan tage en kuffert med på deres flyvning mod at betale 70 euro Mere end 500 kroner for at checke sin kuffert ind må være verdensrekord i bagagegebyr, og for den pris kan du flyve komfortabelt med SAS til hele Europa og få dine kufferter med gratis.

“Samtidig bliver det interessant at se, hvor meget tid som går til spilde, når man skal bruge lufthavne, der ligger milevidt udenfor byen, man skal til. Jeg mistænker, at det meste af arbejdsdagen eller ferien går med transfer til og fra lufthavnen,” siger Claus Sonberg. Han vil så snart det praktisk kan lade sig gøre tage turen med Ryanair.

I en ny undersøgelse blandt cirka 2000 skandinaver svarede 58 procent, at det mest irriterende gebyr, når de flyver, er gebyret for at checke bagage ind.

For mere information om den gebyrbelagte “gratisrejse”:
Claus Sonberg, Kommunikationsdirektør i SAS Group: +46 7099 71 660

Latest news