Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS og American Express lancerer i fællesskab SAS American Express Card

September 14, 2009 14:00

SAS og American Express indgår et strategisk samarbejde og lancerer et SAS American Express Corporate Card til virksomheder i Sverige, Norge og Danmark.
”I dag markerer vi partnerskabet mellem to af de stærkeste brands i det skandinaviske marked – en understregning af begge brands’ vilje til at tilbyde virksomheder det stærkeste produkt med en service i absolut topklasse,” siger Per Møller Jensen, marketing- og salgschef i SAS Danmark.

Rejser og andet forbrug udgør en betydelig del af mange virksomheders udgifter. Ved at vælge SAS American Express Corporate Card kan virksomhederne både opnå gode besparelser og optjene extra SAS Credits til nye flyrejser med SAS. Med SAS American Express Card får virksomhederne nemt overblik over deres rejseudgifter. Ved en række betalinger optjener forretningsrejsende desuden EuroBonus-point, som kan bruges til flyrejser med SAS og partner-selskaber.

”Partnerskabet med SAS er særdeles vigtigt for American Express. Vi er stolte af, at vi sammen kan tilbyde et kort, der giver konkret værdi tilbage til virksomhederne, giver den hurtigste optjening af SAS Credits i Norge og Danmark og samtidig giver forretningsrejsende trygheden ved at have en førsteklasses rejseforsikring i ryggen, uanset hvor de bevæger sig hen,” siger Philip McGuinness, Vice President og Head of American Express Commercial Cards for de nordiske lande.

SAS American Express Corporate Card, som udstedes og administreres af American Express og bærer SAS’s logo, fås på www.sas.dk/da/EuroBonus

For mere information kontakt:
Per Møller Jensen, marketing- og salgschef i SAS i Danmark, 32 32 32 90
Philip Mc Guinness, nordisk chef, American Express Commercial Card, + 46 429 58 86
SAS Scandinavian Airlines er Nordeuropas største flyselskab med over 900 daglige flyvninger til 150 destinationer I hele verden. SAS tilbyder kunderne et stort udvalg af serviceydelser, så rejsen foregår smidigt og effektivt – for eksempel Fast Track security, SMS og internet check-in. Derudover er SAS et af Europas mest punktlige flyselskaber.
SAS tilbyder tre billettyper – Economy, Economy Extra og Business – og passagererne optjener EuroBonus point på alle ture. For mere information om de forskellige billettyper, besøg venligst: www.flysas.com.

Latest news