Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS og Grandiosa til himmels

December 11, 2009 10:58

Etter år med pizzavalg, egen sang og dans, skal Grandiosa nå appellere til nordmenns store reiselyst. Nå går SAS og Grandiosa sammen om en storstilt kampanje. Den nye markedsføringsloven som trådte i kraft i juni i år, gjør det mulig for ulike bransjer som transport og dagligvare å samarbeide innenfor nye områder. På fem millioner pizzaesker kommuniseres nå ”Grandiosa-SAS” – en konkurranse der SAS deler ut premier for til sammen en million kroner. I tillegg gis det 100 kroner i SAS-rabatt i hver Grandiosa-eske.

Kampanjen starter 1. januar og varer frem til mai. Målet er å selge 1,5 millioner flere pizzaer og få enda flere nordmenn til å reise med SAS.

– ”Grandiosa-SAS” er en helt ny type kampanje i norsk sammenheng, og trolig vil vi se flere slike i tiden som kommer. Grandiosa har alltid hatt en folkelig appell, og vi håper vi også denne gangen kan engasjere, sier Inger Marie F. Ingdahl i Stabburet. Hun tror spesielt koblingen mellom to så sterke merkevarer er med på å gi kampanjen tyngde.

Liknende markedsføring er gjennomført i både Nederland og Finland med stor suksess.

Det spises én pizza i sekundet i Norge, og undersøkelser viser at pizza topper listen over nordmenns valg av middagsrett (TNS Gallup, 2008).

Årlig omsettes det dypfryst pizza for ca. 1,6 milliarder kroner i norsk dagligvarehandel, og Grandiosa står for om lag halvparten av volumet. Den populære pizzaen produseres i Sunnmørsbygda Stranda.

– Vi ser dette som en god mulighet til å snakke til en bredere del av befolkningen. Vi ønsker derfor alle nye, gamle og eksisterende kunder velkommen om bord, og gir de 100 kroner i rabatt pr. reise frem til 1. mai 2010. Endringen i markedsføringsloven har åpnet opp for nye måter å tenke kommunikasjon på, og dette ønsket vi å teste ut sammen med Stabburet, sier Camilla Forberg, markedssjef i SAS.For mer informasjon:
Markedssjef for SAS i Norge, Camilla Forberg. Tlf 95716669. E-mail: camilla.forberg@sas.no

Latest news