Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS öppnar nya linjer till Visby, Lyon, Vilnius och Bardufoss, samt ökar avgångar till flera destinationer

December 21, 2009 15:00

Under 2010 kommer SAS öppna upp flera nya linjer, inklusive Stockholm-Visby, Köpenhamn-Lyon, Köpenhamn-Vilnius och Oslo-Bardufoss, samt öka antalet avgångar Stockholm-Köpenhamn, Köpenhamn-Bryssel och Köpenhamn-Bologna.

– Nu är det återigen dags för SAS att expandera. Under 2009 anpassade vi vårt trafikprogram till den minskade efterfrågan i marknaden, men nu ser vi fram emot att öppna upp nya linjer för att erbjuda våra resenärer ännu fler destinationer och avgångar. Inget annat flygbolag i Nordeuropa kan konkurrera med vårt stora nätverk, säger Lars-Ove Filipson, marknads- och försäljningsdirektör för SAS i Sverige.

SAS kan nu erbjuda dagliga förbindelser från hela Sverige till Visby via Stockholm från och med 6 juni. Stockholm-Visby kommer flygas fram till och med 5 september, och planeras att återkomma till sommarsäsongen 2011. Den nya linjen kommer att trafikeras av en Boeing 737NG, ett av de mest energieffektiva flygplanen i sin storleksklass.

Från Sverige blir det nu också enkelt och smidigt att via Köpenhamn åka till Lyon och Vilnius. SAS kommer flyga två gånger om dagen till Vilnius från och med 11 januari, och dagligen till Lyon från och med 6 april. Dessutom öppnas en direktlinje mellan Oslo och Bardufoss i norra Norge den 31 maj.

Förutom nya linjer ökar SAS antalet avgångar till flera destinationer. Den 1 februari tillkommer en ny avgång från Stockholm till Köpenhamn och SAS erbjuder då 13 avgångar varje dag. Köpenhamn-Bryssel får en extra daglig avgång från och med 6 april, totalt fem avgångar per dag, och Köpenhamn-Bologna får ytterligare en avgång per dag från och med 6 april.

Priser till Visby börjar från 495 kronor enkel väg, inklusive skatter och avgifter, och inkluderar även incheckat bagage och möjligheten att välja sitt favoritsäte. Du har dessutom 24 timmars öppet köpt och möjligheten att boka om. För att hitta de lägsta priserna, använd SAS lågpriskalender på www.sas.se.

För att boka, vänligen gå till www.sas.se, ring 0770-727 727 eller kontakta din resebyrå.

Det går att boka Visby-Stockholm från och med 22 december.För mer information, vänligen kontakta:
Anders Lindström, PR chef, Scandinavian Airlines
Tel: 08 79 73394; e-mail: anders.lindstrom@sas.se

Latest news