Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS satsar mer på Kiruna

November 19, 2009 08:00

SAS ökar sitt engagemang i Kiruna med både fler avgångar och fler direktlinjer. Förbättringarna följer efterfrågan från både den lokala turism- och affärsindustrin i Kiruna.

– Kiruna är en väldigt viktig marknad för oss och med tanke på den stora efterfrågan från lokala företag hoppas vi att våra nya avgångar och direktförbindelser gör det ännu enklare för våra kunder att ta sig till och från Kiruna, säger Lars-Ove Filipson, marknads- och försäljningsdirektör för SAS i Sverige.

Under högsäsongen (vecka 13 till vecka 24) ökar SAS med ytterligare två avgångar i veckan mellan Kiruna och Stockholm till totalt 13 avgångar i veckan. Dessutom ökar bolaget antalet direktförbindelser mellan Stockholm och Kiruna istället för att flyga via Luleå. På fredagar mellan januari och april kommer kvällsavgången vara non-stop och därmed en timma kortare än vanligt då man inte flyger via Luleå. Även den sena söndagsavgången kommer vara non-stop mellan vecka två och vecka sex.

Priser till/från Kiruna startar från 495 kronor, inklusive skatter och avgifter, och inkluderar även incheckat bagage och möjligheten att välja sitt favoritsäte. 24 timmars öppet köp och möjligheten att boka om ingår alltid. Alla resenärer får EuroBonus poäng och flyger med ett av Europas punktligaste flygbolag. För att hitta de lägsta priserna, använd SAS lågpriskalender på www.sas.se.För mer information, vänligen kontakta:
Anders Lindström, PR chef, SAS
Tel: 08 79 73394; e-mail: anders.lindstrom@sas.se

Latest news