Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS slipper 650.000 billige billetter løs

August 19, 2009 15:20

Juleshopping i New York eller efterårsweekend i Paris?

Fra den 20. august og 11 dage frem – til og med den 31. august – slipper SAS 650.000 billige billetter løs.

Der er pladser til Tokyo, London, Stockholm og Århus – og til alle vores andre destinationer i Danmark, Skandinavien, Europa og resten af verden.

”Det glæder os, at vores kunder ikke har mistet rejselysten, og derfor følger vi nu op på forårets succes, hvor vi slog alle rekorder”, siger marketing- og salgschef i SAS i Danmark, Per Møller Jensen.

Du kan for eksempel komme til New York og hjem igen for 3.495 kroner eller flyve til Milano for 695 kroner. Og selvom billetterne er billige, optjener du stadig EuroBonus point og får glæde af de gratis SAS-fordele, for eksempel 20 kg gratis bagage, online/mobil check-in, gratis valg af sæde og SMS-info om flyafgang.

”Når vi siger lavpris, så mener vi det. Vores kunder skal ikke klikke sig igennem en lang række gebyrer. Selvom vi har presset priserne i bund, har vi kvaliteten i top og hele tiden fokus på produkt og leverance, og vi er blandt Europas mest punktlige flyselskaber,” siger Per Møller Jensen.

Tilbuddet gælder rejser i perioden fra den 1. oktober til og med den 15. december. Billetterne kan løbes på www.sas.dk, hos SAS Travel Center, tlf. 7010 2000 eller hos dit rejsebureau senest den 31. August.

Vind billetter på Facebook

Sammen med den store kampagne vil der, som noget helt nyt, være en stor konkurrence på Facebook, hvor 100 brugere har chancen for at vinde en rejse til sig selv og en tilfældigt udvalgt Facebook-ven.

”Under temaet “Let destiny pick your destination. Let Facebook pick your travel partner,” opfordrer vi skandinaverne til at være mere spontane,” siger Per Møller Jensen. For at prøve lykken skal man gå ind på www.sasglobeoffortune.com og logge på sin Facebook profil.

For yderligere information:
Marketing- og salgschef i SAS i Danmark, Per Møller Jensen, 3232 3290
Kommunikationschef i SAS i Danmark, Mikkel Thrane, 4132 3237

Latest news