Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS udvider sin sms-tjeneste

December 8, 2009 08:51

For at gøre flyrejsen endnu mere enkel og holde passagererne helt opdaterede på deres flyrejse, vil SAS fra den 8. december begynde at sende sms’er ud til alle passagerer, hvis deres fly er forsinket eller aflyst.
SMS Flight Info er naturligvis gratis for alle SAS-kunder og bliver automatisk sendt ud til de passagerer, der har oplyst deres mobiltelefonnummer ved booking.

“SAS er i dag Europas mest præcise flyselskab. Men vi arbejder til stadighed på at forbedre den information, som vi giver vores kunder i forbindelse med eventuelle forsinkelser,” siger Lena Rökaas, Vice President Product & Customer Services i SAS.

En udvidet sms-service med yderligere information om for eksempel ændringer i gate, vil fortsat være tilgængelig for alle SAS EuroBonus kunder, der har meldt sig til tjenesten på www.sas.dk. Det er gratis at registrere sig som EuroBonus kunde.

“Fordelen med Flight Info er, at alle SAS kunder får den nyeste information om præcis deres fly direkte på mobiltelefonen. Vi vil gerne være verdensledende, når det gælder mobiltjenester og vores høje kundetilfredshed viser, at vores produkter er højt værdsat,” siger Lena Rökaas.

SMS Flight Info lanceres den 8. december og sendes ud til passagerer på SAS og Blue1 flyvninger. Det er desværre ikke muligt at tilbyde sms-servicen på afgange fra Tyskland, Rusland, Schweiz og Dubai.

For yderligere information:
elena Sylvander, Manager Product Information, SAS
Telefon: 070 – 997 53 01

Latest news