Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS utökar trafiken från Luleå

March 17, 2009 11:29

SAS gör det enklare att resa till Stockholm över dagen.
Från och med den 3 maj utökas tidtabellen med en morgonavgång från Luleå och en kvällsavgång från Stockholm.Den nya avgången lämnar Luleå klockan 07.30 måndag till torsdag vilket blir ett bra komplement till de ofta fullbokade avgångarna klockan 06.00 och 07.00. Från Stockholm ligger den nya avgången klockan 20.10 som flygs måndagar till onsdagar och söndagar, vilket ger en avgång i timmen under kvällen.
Med den utökade tidtabellen flyger SAS upp till tio gånger på vardagarna i vardera riktningen mellan Luleå och Stockholm.

– Luleå är en av de starkaste destinationerna i SAS inrikesnät. SAS starka ställning i Luleå beror på att vi inte bara erbjuder Stockholm, utan många vidareförbindelser till resten av Europa och världen via Arlanda, säger Niclas Härenstam, presschef för SAS i Sverige.

Det har också betydelse att SAS är ett av Europas punktligaste flygbolag, vilket var en rejäl uppryckning under 2008. Idag avgår nio av tio SAS-flyg i tid.

– Tiden blir allt viktigare för allt fler. Många avgångar och smarta tekniska lösningar som incheckning via internet eller mobiltelefon gör att resenären själv kan disponera mer av sin tid till arbete eller avkoppling. Att välja SAS ska vara tidseffektivt på alla sätt, säger Niclas Härenstam.

Sedan den 1 februari ger SAS Eurobonuspoäng fullt ut även för inrikesresor, och från och med april behöver resenärer som reser från en utrikesdestination och vidare till Luleå inte längre checka in sitt bagage på nytt på Arlanda. SAS tar bagaget hela vägen hem.
Priserna för en enkelresa startar från 500 kronor inklusive avgifter.

För mer information:
Niclas Härenstam, presschef SAS i Sverige, 0709 – 97 18 25

Latest news