Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Eurobonus blir et av verdens beste lojalitetsprogram

June 14, 2010 14:16

SAS lojalitetsprogram EuroBonus gjør det nå enda enklere for medlemmer å finne og bestille billetter, samt kombinere poeng med penger ved billettkjøp.-          I dag tar EuroBonus et stort steg og blir et av verdens beste lojalitetsprogram. Nå gjør vi det mulig å bestille seter med poeng, introduserer enveisbilletter med poeng og tilbyr muligheten å kombinere poeng med penger. Ikke noe annet flyselskap kan tilby sine lojale kunder en slik fleksibilitet som SAS og EuroBonus nå gjør, sier Mette Østergaard, ansvarlig for EuroBonus hos SAS.

De nye mulighetene kommer som et resultat fra undersøkelser blant de nesten tre millioner medlemmene, hvor målet har vært å tilby et lojalitetsprogram i verdensklasse. De tre nye initiativene er:

Enkeltreiser for poeng

Det er nå mulig å bestille enkeltreiser med EuroBonus poeng. Eks. på en reise kan være:

Oslo – London                          18 000 poeng i Economy, 24 000 i Economy Extra og 30 000 i Business

Oslo – New York                      36 000 poeng i Economy, 45 000 i Economy Extra og 54 000 i Business

Oslo – Malaga                           24 000 poeng i Economy og 30 000 i Economy Extra 

Mulighet til å bestille alle seter med poeng

Nå er det mulig å bestille alle seter om bord med poeng helt fram til avgangstid.  Den tidligere regel med  et begrenset antall seter per avgang tilgjengelig for bestilling med fastpoengsum gjelder fortsatt. . Poengsummen for de resterende seter regnes  i henhold til etterspørsel og antall seter som gjenstår ledige for salg om bord i flyet.

Poeng + penger = reise

Det er nå også mulig å bestille en bonusreise, og betale en del med EuroBonus-poeng og en del med penger. Dette gjør det mulig for flere medlemmer å benytte sine poeng for å nå ønsket reisemål i kombinasjon med penger.

Alle tre tjenestene finnes nå tilgjengelige på www.sas.no/eurobonus.

For mer informasjon, eller for å bli medlem, vennligst besøk www.sas.no/eurobonus (http://www.sas.no/eurobonus)For ytterligere informasjon, vennligst kontakt Knut Morten Johansen, informasjonssjef, telefon 95 71 92 11www.twitter.com/sasgroup www.facebook.com/flysas SAS Group er det sjette største flyselskapet i Europa, målt i antall passasjerer. I Norge har SAS 54 fly, hovedsaklig av typen Boeing 737. SAS i Norge transporterte i 2009 ca 10 millioner passasjerer.

Latest news