Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Ingen endringer i forhold til maten om bord

September 15, 2010 22:35

SAS planlegger ikke å endre mattilbudet om bord. Vi vil også fortsatt tilby muligheten for å bestille “special meal”.Financial Times hadde onsdag 15. september en artikkel hvor cateringleverandøren Gate Gourmet forteller om sine vurderinger rundt å endre produksjonsmåte på noen av sine kjøkken som lager mat til flyselskaper fra hele verden. Flere medier har feiltolket dette til at SAS skal endre hva de serverer sine passasjerer.

SAS reflekterer det skandinaviske, også gjennom hva vi serverer om bord i våre fly. Det er ingen planer om å endre dette. Gate Gourmet leverer etter de krav og spesifikasjoner vi har definert i vår kontrakt med dem.
Det vil imidlertid fortsatt være slik at man kan bestille ‘special meal’ på forhånd når man reiser på våre lengre flygninger, hvor vi da i henhold til IATAs anbefaling tilbyr alternativer med tanke på reisende som ønsker kosher-mat samt retter for hinduer og muslimer.For ytterligere informasjon, vennligst kontakt Knut Morten Johansen, informasjonssjef, telefon 95 71 92 11

Latest news